Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

IEK CEARS

ΙΕΚ CEARS
Πολυετής Εμπειρία και Διεθνείς Συνεργασίες

Λίγα λόγια για το IEK CEARS

Αναδεικνύουμε το ταλέντο και καλλιεργούμε τη γνώση με εξειδίκευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της εκπαίδευσης του μέλλοντος, που χτίζεται στην απόλυτη ελευθερία της διαδικτυακής εκπαίδευσης και της ατομικής προσαρμοστικότητας. Με πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο, το CEARS επεκτείνεται και γίνεται ΙΕΚ παρέχοντας μια πλατφόρμα εκπαίδευσης προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε φοιτητή, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Με συνεχή επένδυση στην τεχνολογία και στην καινοτομία, αναβαθμιζόμαστε διαρκώς, προσφέροντας στους φοιτητές μας μια εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Μέσα από την σύγχρονη πλατφόρμα eclass οι σπουδαστές μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκολία και την ευελιξία της online μάθησης, με συμπληρωματικές σημειώσεις, παρουσιάσεις και τεστ αυτοαξιολόγησης.

Η συνεργασία μας με διεθνή πανεπιστήμια ενισχύει την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε, προσφέροντας στους φοιτητές μας πρόσβαση σε ένα δίκτυο γνώσεων και εμπειριών που υπερβαίνει τα σύνορα.

Διακρινόμαστε για την άριστη ποιότητα των προγραμμάτων μας, την προσωπική προσέγγιση και την αφοσίωση στην επιτυχία κάθε φοιτητή. Αυτό είναι που μας κάνει κορυφαίο ΙΕΚ. 

To CEARS είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία, διαθέτοντας ήδη ένα ισχυρό δίκτυο πάνω από 15.000 φοιτητών, μια ξεκάθαρη απόδειξη της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης που επιδεικνύουν οι φοιτητές μας στην ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι το ΙΕΚ CEARS θα συνεχίσει αυτήν την παράδοση εξαιρετικής εκπαίδευσης, προσφέροντας στους φοιτητές μας ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Ελάτε να ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία μάθησης στο ΙΕΚ CEARS. 

Η επιτυχία είναι η αποστολή μας!

Ειδικότητες

cears - διάβασμα - απόδοση στα online μαθήματα
cears - διάβασμα - εργασία

Αναγνώριση / Κρατικό Δίπλωμα

Ξεκινήστε το μέλλον σας με το δίπλωμα από το ΙΕΚ CEARS – το απολύτως ισοδύναμο με τα δημόσια ΙΕΚ

Γραφειο σταδιοδρομιας

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ CEARS προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη στους σπουδαστές, βοηθώντας τους να κατευθύνουν και να διαμορφώνουν την επαγγελματική τους πορεία. Το γραφείο συνδέει τους σπουδαστές με ευκαιρίες εργασίας που αντιστοιχούν στους επαγγελματικούς τους στόχους.

ε-γραμματεια

Η e-γραμματεία του ΙΕΚ CEARS αποτελεί ένα ψηφιακό εργαλείο που διευκολύνει την οργάνωση και διαχείριση των σπουδών των σπουδαστών. Παρέχει άμεση πρόσβαση σε αιτήσεις για πιστοποιητικά, βαθμολογίες, βεβαιώσεις, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των σπουδαστών.

ενδιαφεροντα αρθρα