Μεταπτυχιακά: Χρηματοοικονομικά

MBA in Accounting and Finance

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
18 μήνες
Master
Πλήρους, Μερικής, Εξ αποστάσεως
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους και επαγγελματίες από τον κλάδο της Διοίκησης, της Οικονομίας, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, οι οποίοι επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη διοίκησης και στην οικονομική διαχείριση επιχειρήσεων και οργανισμών.

Τα κριτήρια εισαγωγής είναι:

• Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΤΕΙ ή κολεγίου
• Διοικητική εμπειρία 3 ετών
• Βεβαίωση σπουδών ΙΕΚ & σημαντική διοικητική εμπειρία (για στελέχη χωρίς 1ο πανεπιστημιακό πτυχίο).

Περιγραφή

To Online Μεταπτυχιακo Πρόγραμμα Σπουδών στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά στοχεύει στην εκπαίδευση στελεχών ικανών να προβλέψουν και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών

  • Εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19).

Online MBA

  • Παρέχεται μέσω της διεθνούς αναγνωρισμένης πλατφόρμας του Τηλεματικού Πανεπιστημίου UNINETTUNO.

Το MBA in Accounting and Finance έχει σχεδιασθεί από το International Telematic University Uninettuno με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε υψηλά στελέχη και manager στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των λογιστικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα αξιοποιεί εμπειρίες και δεδομένα από συγκριτικές μελέτες διαφορετικών χωρών και συστημάτων.

Επίσης, ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες θεωρίες με στόχο οι συμμετέχοντες του προγράμματος να είναι σε θέση να αποκτήσουν νέες γνώσεις για όλο το φάσμα των λογιστικών εργασιών. Μέσα από την εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες , τη διάδραση και πρακτική διδασκαλία, οι φοιτητές αποκτούν τις απαραίτητες διοικητικές δεξιότητες με σκοπό να ηγηθούν της επιχείρησης που θα αναλάβουν.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Α' ΚΥΚΛΟΣ
Παγκοσμιοποίηση και Οικονομική Πολιτική
Ελεγκτική και Διασφάλιση
Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων
Προηγμένες Τεχνολογίες Διαδικτύου

Β' ΚΥΚΛΟΣ
Μάθημα Επιλογής / Λοιπές Δραστηριότητες
Στρατηγική Διαχείριση Κόστους
Διπλωματική Διατριβή
Ερευνητικές Μέθοδοι

Πληροφορίες

Επαγγελματικές προοπτικές

Οι απόφοιτοι, με βάση την ελληνική νομοθεσία, είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου, επαγγελματικά ισοδύναμου των εγχώριων Πανεπιστημίων και μπορούν να προβούν στην πράξη ισοδυναμίας του πτυχίου τους από τις Ελληνικές Αρχές μέσω του φορέα ΑΤΕΕΝ (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19)

Ως κάτοχοι MBA in Accounting and Finance έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να σταδιοδρομήσουν στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις Διοίκησης επιχειρήσεων, Συμβούλων επιχειρήσεων και στελεχών στα οικονομικά και λογιστικά τμήματα εταιριών.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.