Μεταπτυχιακά: Χρηματοοικονομικά

MSc in Accounting & Finance

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
1-2 έτη
Master
Πλήρους, Μερικής
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους και επαγγελματίες από τον κλάδο της Οικονομίας, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, οι οποίοι επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο επιχειρηματικό πεδίο που σχετίζεται με την λήψη οικονομικών αποφάσεων και την οικονομική διαχείριση επιχειρήσεων και οργανισμών.

Τα κριτήρια εισαγωγής είναι:

• Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΤΕΙ ή κολεγίου
• Διοικητική εμπειρία 3 ετών
• Βεβαίωση σπουδών ΙΕΚ & σημαντική διοικητική εμπειρία (για στελέχη χωρίς 1ο πανεπιστημιακό πτυχίο)
• Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (CAE, IELTS 6.5, TOEFL, Cambridge Certificate of Proficiency ή αντίστοιχο).

Περιγραφή

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στους συμμετέχοντες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος.

University of Northampton

  • Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework).

Το MSc Accounting and Finance του Northampton University διαφέρει από άλλα προγράμματα της βρετανικής εκπαίδευσης καθώς στοχεύει στην ανάπτυξη στελεχών που θα λαμβάνουν στρατηγικές οικονομικές αποφάσεις για το μέλλον της της εταιρίας τους. Οι συμμετέχοντες μέσω του μοναδικού portfolio μαθημάτων δεν θα αποκτήσουν μόνον τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιδίωξη σταδιοδρομίας υψηλού επιπέδου, αλλά και τα αναγκαία εφόδια να καθορίζουν την πορεία του οργανισμού που εργάζονται. Σκοπός είναι η δημιουργία ελίτ αποφοίτων που να μπορούν να σταθούν με επιτυχία στον επαγγελματικό τους χώρο, είτε αυτός είναι μέσα σε μια επιχείρηση, είτε και ως μεμονωμένοι επαγγελματίες.

Μαθήματα

1 ΕΤΟΣ
Corporate Reporting
Global Financial Strategy
Financial and Business Strategy
Strategic Audit

2 ΕΤΟΣ
Investment Analysis
Social Responsibility and Governance
Dissertation and Research Methods

Πληροφορίες

Επαγγελματικές προοπτικές
Οι απόφοιτοι, με βάση την ελληνική νομοθεσία, είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου, επαγγελματικά ισοδύναμου των εγχώριων Πανεπιστημίων και μπορούν να προβούν στην πράξη ισοδυναμίας του πτυχίου τους από τις Ελληνικές Αρχές μέσω του φορέα ΑΤΕΕΝ (Ν. 4610/19 & Ν. 4635/19)

Ως κάτοχοι MSc Accounting and Finance, έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να σταδιοδρομήσουν στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, στον οικονομικό και λογιστικό έλεγχο οργανισμών, ως επενδυτικοί σύμβουλοι, ως χρηματοοικονομικοί αναλυτές κ.α.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.