30/06/2022

«Εθελοντισμός-Αθλητισμός-Εκπαίδευση» το μήνυμα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο 6ο No Finish Line

ΙΕΚ

Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, επίσημος υποστηρικτής εκπαίδευσης του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο.

Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο, το «Νο Finish Line», ήρθε για 6η χρονιά στην Ελλάδα και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δίνοντας συνεπές «παρών» στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που συνδυάζουν κοινωνική προσφορά, δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει αυτόν τον σπουδαίο αθλητικό θεσμό για καλό σκοπό! Ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη στήριξε φέτος την πρωτοβουλία «Μαζί, τους αγκαλιάζουμε» για παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την εισβολή στην Ουκρανία, μια πρωτοβουλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ υποστήριξε τη διοργάνωση ως εξής:

  • Προσφέροντας μία Υποτροφία Σπουδών στην ένωση «Μαζί για το Παιδί»
  • Παρέχοντας επιδότηση διδάκτρων (-40%) σε όλους τους δρομείς και υποστηρικτές του φιλανθρωπικού αγώνα
  • Συμμετέχοντας εθελοντικά με τους “ALFA RUNNERS”, την ομάδα σπουδαστών του Τομέα Αθλητισμού που έτρεξε στον αγώνα

Το 6ο ελληνικό «No Finish Line» διεξήχθη στο Μαρούσι, στην Αγορά του Καλατράβα, όπου περίπου 10.000 δρομείς έτρεξαν εθελοντικά, για καλό σκοπό!

*Το «NoFinishLine» είναι μία μοναδική αθλητική πρωτοβουλία παγκοσμίως, ένας αγώνας δρόμου ευαισθητοποίησης και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διάρκειας 100 ωρών, όπου κάθε άνθρωπος -ανεξαρτήτως ηλικίας- μπορεί να προσφέρει, περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει!
Κάθε χιλιόμετρο που διένυσε ο καθένας φέτος, στο πλαίσιο του «No Finish Line Athens», «μεταφράστηκε» σε χρήματα για τη δημιουργία ενός ξενώνα για τα παιδιά και τις μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία, προσφέροντας τους στέγη, σίτιση, είδη πρώτης ανάγκης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψυχολογική στήριξη και εκπαίδευση, που αποτελεί πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

INFO

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310- 552406