Προπτυχιακά:
Νομική

Bachelor of laws (LLB) από το University of Sunderland

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2022
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Απολυτήριο Λυκείου
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
• Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πτυχίο Νομικής LLB του Πανεπιστημίου του Sunderland διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών Νομικής που οδηγεί στην απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας (Qualifying Law Degree), όπως απαιτείται για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος στην Αγγλία, ενώ πληροί και τις προϋποθέσεις που θέτει ο Κώδικας Δικηγόρων για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος στην Ελλάδα.

ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ
Το τμήμα Νομικής του Κολλεγίου DEI αποτελεί τη ναυαρχίδα του Kολλεγίου, καθώς θεωρείται το πιο έμπειρο και πιο παλιό στις σπουδές Νομικής στη Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα άριστα καταρτισμένων Ελλήνων ακαδημαϊκών δικηγόρων, προσφέρει χάρη στην εμπειρία και τη γνώση της πάνω σε κάθε τομέα του δικαίου -από το Ποινικό και το Εταιρικό ως το Ευρωπαϊκό και το Ναυτιλιακό- όλα τα απαραίτητα εχέγγυα στον σπουδαστή για την απόκτηση του Bachelor Νομικής. Οι σπουδαστές του τμήματος Νομικής του Κολλεγίου, επωφελούνται από την άριστη κατάρτιση των διδασκόντων- μιας και αποτελούν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική αφρόκρεμα του κλάδου- αποκτώντας το σύνολο των δεξιοτήτων και των μεθόδων που θα τους καθορίσει ως επαγγελματίες του νομικού κλάδου, καθώς και στην επιτυχή απόκτηση του πτυχίου τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών στη Νομική, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές ως προς τη νομική στρατηγική των πελατών τους για την επίλυση νομικών διαφορών με διεθνή χαρακτηριστικά, να προλαμβάνουν νομικές διαφορές αλλά και να αντιπροσωπεύουν φυσικά και νομικά πρόσωπα σε φορείς επίλυσης νομικών διαφορών. Οι γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν οι απόφοιτοι του προγράμματος κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις θέσεων εργασίας σχετικών με τη διεξαγωγή νομικών ερευνών και ελέγχων για λογαριασμό κυβερνήσεων και νομικών προσώπων.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας