ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Προβολή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο Studynow.gr

Το StudyNow είναι μέλος του ομίλου Semifind, του 1ου διαδικτυακού portal προβολής σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με λειτουργία από το 2009.

Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, ΙΕΚ. Στο Studynow συναντά κανείς τους μεγαλύτερους φορείς εκπαίδευσης που προσφέρουν σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Mediterranean College, IST College, AKTO, Alba Business School, Aegean College, HAEC, CITY College, City Unity College, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Ι.ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κ.ά.

Πακέτα προβολής

Η προβολή των προγραμμάτων σπουδών σας στο Studynow μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Καταχώρηση των Προπτυχιακών, Μεταπτυχιακών και προγραμμάτων ΙΕΚ που παρέχετε. Τα προγράμματα καταχωρούνται στην αντίστοιχη καρτέλα (Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, ΙΕΚ) του φορέα σας όπου ταξινομούνται ανά θεματική κατηγορία. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται και στα αποτελέσματα αναζήτησης των αναγνωστών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας είτε μέσω των τηλεφώνων σας που είναι αναρτημένα μέσα σε κάθε πρόγραμμα είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  • Διαφημιστική προβολή μέσω banner
  • Προβολή μέσω του newsletter Semifind – Studynow
  • Προβολή μέσω των Social Media του Studynow με προωθητικές καμπάνιες
  • Σύνδεση με τα υπόλοιπα site του ομίλου και επιπλέον προώθηση (SemifindJobfindStudy In GreeceJobs In Greece) συνολικής επισκεψιμότητας 13.000.000 (Google Analytics)

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 437772 για να φτιάξουμε μαζί το κατάλληλο πακέτο προβολής ώστε να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη προώθηση των προγραμμάτων σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας