ΙΕΚ: Μόδα & Ομορφιά

Ειδικός Ομορφιάς

Διοργανωτής:
ΙΕΚ Εκπαιδευτική Ένωση
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
2 έτη
Πλήρους
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Απολυτήριο Λυκείου

Περιγραφή

Κομμωτική- Μακιγιάζ- Νύχια

Σήμερα, και πολύ περισσότερο αύριο, ο ιδανικός επαγγελματίας του χώρου της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, πρέπει να κατέχει επαρκή κατάρτιση ώστε  να είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών του.

Η Εκπαιδευτική Ένωση έχει δημιουργήσει παράδοση δημιουργώντας και υποστηρίζοντας  τις νέες ειδικότητες που πρωταγωνιστούν. Έτσι, και στον τομέα της ομορφιάς παρουσιάζουμε την ειδικότητα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να γίνεται περιζήτητοι!

Ο Ειδικός Ομορφιάς, είναι ο επαγγελματίας που κατέχει και τις τρεις βασικές ειδικότητες, της κομμωτικής, της αισθητικής - μακιγιάζ και της περιποίησης νυχιών.

Συμπληρωματικά, μέσα από ειδικά προγράμματα και σεμινάρια, έχει αναπτύξει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίζει και να παρέχει με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρωμένες αισθητικές προτάσεις.

Ο Ειδικός Ομορφιάς, βασισμένος στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη, τα αναδεικνύει, εξιδανικεύει την εικόνα του και αποκαλύπτει την ομορφιά του με τρόπο εντυπωσιακό, ορατό τόσο από τον ίδιο όσο και από το περιβάλλον του.   

Η ειδικότητα του Ειδικού Ομορφιάς απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν επαγγελματικά, παρέχοντας μοντέρνες - ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς, είτε σε ήδη απασχολούμενους επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους αποκτώντας μοναδικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Πληροφορίες

Αποκτήστε τρία διπλώματα:

  • Κρατικό δίπλωμα: ΙΕΚ Κομμωτική
  • Κρατική πιστοποίηση: Μακιγιάζ
  • Κρατική πιστοποίηση: Νύχια

Αποκτήστε επαγγελματικές πιστοποιήσεις:

  • ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  Διεθνής αναγνώριση
  • HIGHER DIPLOMA  Μοναδική εξειδίκευση
  • ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  Επαγγελματική ολοκλήρωση.

Το ΙΕΚ Εκπαιδευτική Ένωση παρέχει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα, που είναι το κλειδί για την επιτυχή είσοδο των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όλοι οι απόφοιτοι είναι σε θέση να κατακτήσουν κορυφαίες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα, εξασφαλίζοντας μια σίγουρη επαγγελματική πορεία.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.