Μεταπτυχιακά: Ψυχολογία

MSc Psychology (Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία)

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
1 έτος
Master
Μερικής
Ελληνικά

Περιγραφή

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Psychology αποτελεί την ιδανική λύση για αποφοίτους άλλων επιστημών οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσανατολίσουν την καριέρα τους προς την επιστήμη της Ψυχολογίας ή να αλλάξουν τελείως καριέρα. Για παράδειγμα, Παιδαγωγοί ή εκπαιδευτικοί με ενδιαφέρον για την Ψυχολογία της Εκπαίδευσης ή την Παιδοψυχολογία ή απόφοιτοι Επιστημών Υγείας με ενδιαφέρον για την Ψυχολογία της Υγείας ή την Κλινική Ψυχολογία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων ΑΕΙ, ΤΕΙ, κολλεγίων και ξένων πανεπιστημίων που επιθυμούν να σπουδάσουν ψυχολογία. Παρέχει τη δυνατότητα σε υποψήφιους που έχουν αποκτήσει πτυχίο σε τομέα διαφορετικό από την ψυχολογία, να γνωρίσουν την επιστήμη της ψυχολογίας και τις βασικές αρχές της, να δώσουν έμφαση μέσω της πτυχιακής τους στον τομέας της ψυχολογίας που τους ενδιαφέρει και θέλουν να εντρυφήσουν περαιτέρω. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τα κριτήρια του BPS για την εγγραφή μελών σε επίπεδο αποφοίτων (Graduate Basis for Chartership).

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ψυχολογία, που παρέχεται στην Ελλάδα και εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και το Υπουργείο Παιδείας.
✓ Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος MSc Psychology στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών Master of Science από το University of East London.
✓ Tο πρώτο ελληνόφωνο ‘conversion’ μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, σε συνεργασία με κρατικό Πανεπιστήμιο της Μ.Βρετανίας.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης και ταυτόχρονα προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές.
✓ Τίτλος σπουδών από το University of East London, που ανεδείχθη 2ο στην επιλογή σπουδών στη ψυχολογία, βάσει της εθνικής έρευνας ικανοποίησης φοιτητών στο Λονδίνο (National Student Satisfaction Survey, London, 2014).
✓ Δίνει τη δυνατότητα εγγραφής στο Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS) και απόκτησης του Graduate Basis for Chartership (GBC) έπειτα από ατομική αίτηση εγγραφής.
✓ Κατάλληλο για απόφοιτους άλλων ειδικοτήτων που επιθυμούν να ξεκινήσουν επαγγελματική ή ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην ψυχολογία.
✓ Εκπαιδευτικά σεμινάρια, workshops και διαλέξεις από επαγγελματίες ψυχολόγους.
✓ Ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα ιδανικό για εργαζομένους και ολοκλήρωση σπουδών σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Πληροφορίες

Επαγγελματικές Προοπτικές
Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη, υπεύθυνη και χρήσιμη καριέρα σε διάφορους τομείς της εφαρμοσμένης ψυχολογίας. Όχι μόνο μελετούν την ψυχολογία και ερευνούν σε έναν τομέα ή θέμα που τους ενδιαφέρει, αλλά τους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους με την ένταξή τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως MSc, PsyD ή PhD.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.