Μεταπτυχιακά: Υγεία

Δημόσια Υγεία

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
18 μήνες
Master
Πλήρους, Εξ αποστάσεως
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η επιτυχής ολοκλήρωση προπτυχιακών σπουδών σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Περιγραφή

Το μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία σας εφοδιάζει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για συνεισφορά στην πρόληψη των νόσων, την επέκταση του προσδόκιμου επιβίωσης και την προαγωγή της υγείας

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ EUC

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘Δημόσια Υγεία’ παρέχει στους φοιτητές προηγμένη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε όλο το φάσμα της Δημόσιας Υγείας, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν και να βελτιώνουν τα πρότυπα ποιότητας και τις λειτουργικές δομές στον τομέα της υγείας. Οι φοιτητές μας αποκτούν τις απαραίτητες επιστημονικές και διοικητικές δεξιότητες προκειμένου να επιφέρουν οργανωτικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας, με βάση τα ποιοτικά πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Οι απόφοιτοι εργοδοτούνται σε διάφορους τομείς της Δημόσιας Υγείας, ως Διευθυντικά στελέχη Δημόσιων και Ιδιωτικών Νοσοκομείων, Διοικητικοί Λειτουργοί σε Νοσοκομεία και Λειτουργοί Υγείας στο Υπουργείο Υγείας.

Ο μεταπτυχιακός τίτλος στη Δημόσια Υγεία αναγνωρίζεται ως προσόν για προαγωγή στον χώρο της υγείας σε θέσεις Ανώτερου και Πρώτου Ιατρικού Λειτουργού, Διευθυντή Νοσοκομείου και Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των οδοντιάτρων σε αντίστοιχες θέσεις, των φαρμακοποιών, των νοσηλευτών, των υγειονομικών επιθεωρητών, των λειτουργών ψυχικής υγείας και στελεχών κλινικών εργαστηρίων. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εργαστούν ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

5 Αστέρια στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων στον τομέα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην αξιολόγηση του 2021 του διεθνούς οργανισμού QS Top Universities (QS Stars University Ratings). Το Πανεπιστήμιο εξασφάλισε ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες σε ό,τι αφορά τη σχέση φοιτητών-καθηγητών, τις φοιτητικές υπηρεσίες, την τεχνολογία, και την αφοσίωση του οργανισμού σε θέματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.. Πέρα από την επιβεβαίωση αριστείας στον τομέα της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων (Rated For Excellence) για τη συνολική του απόδοση, όπως επίσης και για τους τομείς Διδασκαλίας, Απασχολησιμότητας, Διεθνοποίησης, Προγράμματος Ιατρικής, και Φοιτητικών Υπηρεσιών/Στήριξης Φοιτητών.

Πληροφορίες

ECTS: 90

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
  • Κρατικές Υπηρεσίες
  • Εκπαίδευση
  • Κλινικά Εργαστήρια
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Έρευνα

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.