Μεταπτυχιακά: Υγεία

Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολογία

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
18 μήνες
Master
Πλήρους
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η επιτυχής ολοκλήρωση προπτυχιακών σπουδών σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Περιγραφή

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να εμβαθύνει τις γνώσεις σας και να ενισχύσει τις επαγγελματικές σας δεξιότητες ως Κλινικοί Διαιτολόγοι ή Αθλητικοί Διατροφολόγοι

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ EUC

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολογία στο EUC παρέχει προηγμένες θεωρητικές γνώσεις και την απαιτούμενη πρακτική κατάρτιση που απαιτείται για την εξειδίκευση των επαγγελματιών υγείας, στα πεδία της Κλινικής Διαιτολογίας και της Αθλητικής Διατροφής.

Οι απόφοιτοι αποκτούν τα απαραίτητα επιστημονικά εφόδια που απαιτούνται για την αξιολόγηση της κατάστασης θρέψης ατόμων σε φυσιολογικές και μη καταστάσεις, με σκοπό την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων που σχετίζονται με τη διατροφή. Οι απόφοιτοι με εξειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή συμβάλουν ενισχυτικά στην προώθηση και εξασφάλιση της σωστής διατροφής των αθλούμενων και των πρωταθλητών, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας, σε συνδυασμό πάντοτε με τη βέλτιστη απόδοση.

Ο μεταπτυχιακός τίτλος στην Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολογία (MSc) του EUC είναι αναγνωρισμένος με απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο και αντίστοιχο των Ελληνικών Πανεπιστημίων και έχει πλήρη ακαδημαϊκά και επαγγελματικά Δικαιώματα, με εκείνα των μεταπτυχιακών των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στο Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου υπό την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές τους στη Διατροφή και τη Διαιτολογία.

Πληροφορίες

ECTS: 90

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία
  • Βιομηχανία Τροφίμων
  • Κέντρα Ευεξίας και Γυμναστικής
  • Αθλητικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες
  • Έρευνα και Εκπαίδευση
  • Ελεύθεροι Επαγγελματίες

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.