Μεταπτυχιακά: Υγεία

Μαιευτική

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
18 μήνες
Master
Πλήρους
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η επιτυχής ολοκλήρωση προπτυχιακών σπουδών σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Περιγραφή

Απόκτησε γνώσεις εξειδικευμένου μαιευτήρα για την παροχή ολιστικής, ποιοτικής μαιευτικής φροντίδας σε γυναίκες και νεογέννητα

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟ EUC

Το Μεταπτυχιακό στη Μαιευτική στο EUC παρέχει γνώσεις και δεξιότητες υψηλής ποιότητας, μέσα από μία διεπιστημονική και διαθεματική προσέγγιση. Το πρόγραμμα στοχεύει στην επίτευξη της άρτιας εκπαίδευσης και κατάρτισης των φοιτητών στο γνωστικό αντικείμενο της Μαιευτικής, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της παροχής ποιοτικής υποστήριξης της προγεννητικής και περιγεννητικής φροντίδα της μητέρας και του βρέφους. Η θεωρητική κατάρτιση συνδυάζεται με εργαστηριακή εμπειρία και κλινική άσκηση για την απόκτηση των απαραίτητων στάσεων και δεξιοτήτων, όπως αυτές καθορίζονται από τη Διεθνή Συνομοσπονδία Μαιών.

Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στις υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής του EUC, ενώ η κλινική άσκηση πραγματοποιείται σε μαιευτήρια δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, επιτρέποντας στους φοιτητές να αποκτήσουν εξειδικευμένη εμπειρία στην περιγεννητική περίθαλψη. Οι απόφοιτοι του προγράμματος πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια για εγγραφή στο Μητρώο Μαιών του Κυπριακού Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

Πληροφορίες

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Δημόσια και Ιδιωτικά Μαιευτήρια
  • Ιδιωτικά Ιατρεία
  • Γυναικολογικές Κλινικές
  • Κέντρα Γονιμότητας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
  • Εταιρείες Μητρικού Θηλασμού
  • Τμήματα Μαιευτικής Διοίκησης

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.