Μεταπτυχιακά: Διοίκηση Επιχειρήσεων

MBA in Sports Management

ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
12 μήνες
Master
Πλήρους
Ελληνικά

Περιγραφή

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το IST College. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST College δημιούργησαν το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Sports Management” στην Ελλάδα, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα μιας αθλητικής ομάδας και μάλιστα της κορυφαίας της χώρας. Έμπειρα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του χώρου θα διδάσκουν στο IST College, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους φοιτητές σχετικά με το sports management και να δημιουργήσουν MBAers!

Παράλληλα, οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Sports Management” θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και να κάνουν πρακτική άσκηση στην ομάδα ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες. Στόχος του προγράμματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια προκειμένου να αποτελέσουν το «αύριο» του “Sports Management”. Συγκεκριμένα, θα μάθουν από εξειδικευμένα στελέχη με διοικητικές γνώσεις τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, τη διοίκησή της, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων, τη διαχείριση του budget, του ανθρώπινου δυναμικού, των social media, του marketing, των χορηγιών και του τρόπου της γενικότερης ανάπτυξής μιας ομάδας.

Πρόγραμμα Σπουδών
MANAGING BUSINESS STRATEGY
Στόχος του μαθήματος είναι να εστιάσει στη μελέτη του στρατηγικού Management στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, με έμφαση στον κλάδο του Αθλητισμού. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του μαθήματος θα προσφέρουν στους φοιτητές τη γνώση που συνδέεται άμεσα με την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξή τους. Στο πλαίσιο του μαθήματος οι ενότητες που θα παρουσιαστούν έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον φοιτητή να γνωρίσει τη δράση της σύγχρονης αθλητικής επιχείρησης μέσα από το συντονισμό των λειτουργιών της, με σκοπό την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και ανώτερης επιχειρηματικής επίδοσης.
MARKETING MANAGEMENT
FINANCIAL MANAGEMENT
LEADING ORGANIZATION
PROJECT MANAGEMENT
HUMAN CAPITAL MANAGEMENΤ
MANAGERIAL ACCOUNTING
MANAGING OPERATIONS
NEW ERA OF SPORTS
CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY AND SPORTS ETHICS

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Πτυχιούχους όλων των επιστημονικών πεδίων που στοχεύουν σε μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο του Αθλητισμού.
  • Έμπειρα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Αθλητισμού και θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους.
  • Αποφοίτους επιστημών φυσικής αγωγής και αθλητισμού.
  • Αποφοίτους οικονομικών σχολών και σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.
  • Πρώην ή εν ενεργεία αθλητές που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του αθλητικού Management.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.