Μεταπτυχιακά: Art & Design

Εσωτερικός Σχεδιασμός | Διακόσμηση

Διοργανωτής:
CEARS Φορέας διασύνδεσης - Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προπτυχιακά
Εξ Αποστάσεως
Απρίλιος 2024, Ιούνιος 2024, Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
1 έτος
Master
Εξ αποστάσεως
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

  • Πτυχίο τετραετούς διάρκειας σπουδών
  • Γνώση Αγγλικών

Περιγραφή

Το μεταπτυχιακό στον Εσωτερικό Σχεδιασμό αφορά άτομα που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τον σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος αφομοιώνει πεδία όπως οι τέχνες, η ιστορία του σχεδιασμού, χρωματολογία, διαχείριση υλικών, οικονομικό σχεδιασμό και έξυπνες στρατηγικές πολυτομεακών προοπτικών.

Πιο συγκεκριμένα, το Master εφοδιάζει τους αποφοίτους με την ευχέρεια, την υπευθυνότητα και την ευαισθησία στις μεταβαλλόμενες μοντέρνες ανάγκες, και με την ικανότητα να ελέγχουν ολόκληρη την σχεδιαστική διαδικασία. Ο στρατηγικός σχεδιασμός μαζί με την διαχείριση των ικανοτήτων, συνδέονται με τον πειραματισμό στην δημιουργία και στις αντισυμβατικές μορφές και λύσεις και δίνουν στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια να ισορροπήσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ επιθυμίας, εικόνας και πρακτικότητας.

Οι απόφοιτοι μέσα από μια καινοτόμο προσέγγιση θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εμπειρίας , η οποία αναδύεται διαμέσω εικονικών εργαστηρίων, μελετών περιπτώσεων και διαλέξεων από ειδικούς του χώρου, εξασφαλίζουν υψηλή πρακτική και επιχειρησιακή προσέγγιση που δίνει έμφαση στην αναγνωρισμένη και κορυφαία παγκοσμίως ιταλική δημιουργικότητα. Θα έχουν την δυνατότητα να εργαστούν στην βιομηχανία του επίπλου και την διακόσμηση, σε καταστήματα λιανικής ή σε επαγγελματικά γραφεία με ειδικότητα στο χώρο.

Πληροφορίες

Αναγνωρισμένο στην Ελλάδα

To μεταπτυχιακό παραδίδεται εξ αποστάσεως με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά και είναι διάρκειας ενός έτους.

Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.