Μεταπτυχιακά: Εκπαίδευση

Ελληνικές Σπουδές

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
18 μήνες
Master
Πλήρους, Εξ αποστάσεως
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η επιτυχής ολοκλήρωση προπτυχιακών σπουδών σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Περιγραφή

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον Ελληνικό πολιτισμό δια μέσου της ιστορίας, της τέχνης και της πολιτιστικής διαχείρισης, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ EUC

Το Μεταπτυχιακό στις Ελληνικές Σπουδές στο ΕΠΚ προσφέρει τρεις τομείς εξειδίκευσης: Ιστορία, Αρχαιολογία/Τέχνη και Εκπαίδευση /Πολιτιστική Διαχείριση και παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη μελέτη της πολιτικής, πολιτιστικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Με τον διεπιστημονικό του χαρακτήρα, το πρόγραμμα εφοδιάζει τους φοιτητές με τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στον ελληνικό πολιτισμό, συμβάλλοντας στη δυνατότητα συστηματικής μελέτης, διαιώνισης και προώθησης αυτής της πολύτιμης κληρονομιάς. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιστορικούς, αρχαιολόγους, ανθρώπους της τέχνης και εργαζόμενους σε πολιτισμικούς φορείς, σε ιδρύματα συλλογικής μνήμης όπως μουσεία, βιβλιοθήκες, αρχεία και σε δημόσιους οργανισμούς σχετικούς με τον πολιτισμό.

5 Αστέρια στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων στον τομέα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην αξιολόγηση του 2021 του διεθνούς οργανισμού QS Top Universities (QS Stars University Ratings). Το Πανεπιστήμιο εξασφάλισε ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες σε ό,τι αφορά τη σχέση φοιτητών-καθηγητών, τις φοιτητικές υπηρεσίες, την τεχνολογία, και την αφοσίωση του οργανισμού σε θέματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.. Πέρα από την επιβεβαίωση αριστείας στον τομέα της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων (Rated For Excellence) για τη συνολική του απόδοση, όπως επίσης και για τους τομείς Διδασκαλίας, Απασχολησιμότητας, Διεθνοποίησης, Προγράμματος Ιατρικής, και Φοιτητικών Υπηρεσιών/Στήριξης Φοιτητών.

Πληροφορίες

ECTS: 90

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Πολιτιστικούς Φορείς και Ιδρύματα (Μουσεία, Βιβλιοθήκες και Ινστιτούτα)
  • Δημόσια Διοίκηση
  • Εκπαίδευση
  • Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ)
  • Τουριστική Βιομηχανία
  • Πολιτιστική Διπλωματία
  • Ερευνητικοί Οργανισμοί

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.