Μεταπτυχιακά: Υγεία

Ορθοδοντική

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
3 έτη
Master
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η επιτυχής ολοκλήρωση προπτυχιακών σπουδών σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Περιγραφή

Το πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κλινική εμπειρία για την απόκτηση του τίτλου του ειδικού ορθοδοντικού.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟ EUC

Το MSc στην Ορθοδοντική είναι ένα τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει την θεωρητική και κλινική εκπαίδευση στον ειδικευόμενο οδοντίατρο για την απόκτηση του τίτλου του ειδικού ορθοδοντικού. Η εκπαίδευση ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus, ακολουθεί τις σχετικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Συμβουλευτικής Επιτροπής της ειδικότητας της Ορθοδοντικής του Ηνωμένου Βασιλείου και συμβαδίζει με τις κατευθυντήριες γραμμές για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών.

Ο ειδικευόμενος θα αποκτήσει την κατάλληλη γνώση, τις επιστημονικές προσεγγίσεις και τις κλινικές δεξιότητες του ειδικού ορθοδοντικού καθώς επίσης και την αίσθηση επαγγελματισμού, ενδιαφέροντος και διερεύνησης. Το πρόγραμμα αποβλέπει στην προετοιμασία του οδοντιάτρου για την άσκηση της ειδικότητας, με σύγχρονο και προηγμένο τρόπο, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση με επαρκή κλινική εμπειρία σε διαφορετικές θεραπευτικές μεθόδους.

Πληροφορίες

ECTS: 90

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Αθλητικές Ομοσπονδίες και Σωματεία
  • Αθλητικά Κέντρα
  • Ιδιωτικά Φυσικοθεραπευτήρια
  • Υπηρεσίες Αθλητικής Αναψυχής
  • Κέντρα Αποκατάστασης
  • Τμήματα Έρευνας και Εκπαίδευσης

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.