Μεταπτυχιακά: Εκπαίδευση

Λογοπαθολογία: Κλινική Λογοπαθολογία

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
18 μήνες
Master
Πλήρους
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η επιτυχής ολοκλήρωση προπτυχιακών σπουδών σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ:

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε δύο ομάδες υποψηφίων φοιτητών/τριών:

α) Η κατεύθυνση «Κλινική Λογοπαθολογία» απευθύνεται μόνο σε απόφοιτους/ες προγραμμάτων Λογοθεραπείας που επιθυμούν να εμβαθύνουν σε τεκμηριωμένα διαγνωστικά και παρεμβατικά κλινικά θέματα Λογοπαθολογίας. Για να επιτευχθεί η στοχοθεσία αυτής της κατεύθυνσης απαιτείται όπως οι υποψήφιοι/ες έχουν ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές και κλινικές προϋποθέσεις πτυχίου Λογοθεραπείας, το οποίο και ορίζεται ως απαραίτητο κριτήριο εισδοχής για αυτή την κατεύθυνση, και

β) Η κατεύθυνση «Διαταραχές Επικοινωνίας» απευθύνεται σε αποφοίτους προγραμμάτων Υγείας (εκτός από Λογοθεραπευτές) ή συναφών επαγγελμάτων (π.χ. Ψυχολογία, Επιστήμες της Αγωγής, Ειδική Αγωγή) που επιθυμούν να αποκτήσουν τεκμηριωμένη διεπιστημονική γνώση στις Επιστήμες Διαταραχών Επικοινωνίας.

Περιγραφή

Αποκτήστε εξειδικευμένη γνώση μεταπτυχιακού επιπέδου και αναβαθμίστε τα επαγγελματικά σας προσόντα στη Λογοπαθολογία

ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ: ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ EUC

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Λογοπαθολογίας είναι το πρώτο πιστοποιημένο μεταπτυχιακό κλινικό πρόγραμμα στη Λογοπαθολογία στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το Πρόγραμμα παρέχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Κλινική Λογοπαθολογία, εμβαθύνει τη διεπιστημονική προσέγγιση, και προάγει ερευνητικές δεξιότητες στη Λογοπαθολογία.

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινική Λογοπαθολογία παρέχει σε απόφοιτους προγραμμάτων Λογοθεραπείας εμπλουτισμό της γνώσης και των δεξιοτήτων πρόληψης, διάγνωσης, και παρέμβασης σε διαταραχές Λόγου, Ομιλίας, και Κατάποσης με έμφαση σε τεκμηριωμένες κλινικές πρακτικές. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους απόφοιτους για διδακτορικές σπουδές και έρευνα στην Λογοπαθολογία. Το ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων παρέχει ευκαιρίες σε εργαζόμενους/ες φοιτητές να προωθήσουν την εξειδίκευση και την επαγγελματική τους προοπτική.

Προσόν για Προαγωγή

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Λογοπαθολογία συντείνει στην αύξηση των μονάδων διορισμού και στις διαδικασίες προαγωγής στον δημόσιο τομέα.

Πληροφορίες

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Ιδιωτική Πρακτική
  • Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
  • Κέντρα Αποκατάστασης Παιδιών και Ενηλίκων
  • Κέντρα Ηλικιωμένων,
  • Ειδικά Σχολεία
  • Νοσοκομεία και Κλινικές

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.