Μεταπτυχιακά: Διοίκηση Επιχειρήσεων

MBA (Master in Business Administration)

ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2024, Ιανουάριος 2025
1,5 - 2,5 έτη
Master
Πλήρους, Μερικής
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Προκειμένου να εγγραφούν στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να έχουν πτυχίο πάνω σε ένα σχετικό κλάδο
  • Να πληρούν τις προϋποθέσεις για επάρκεια στην αγγλική γλώσσα
  • σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί συνέντευξη ή παρακολούθηση συγκεκριμένων μαθημάτων ή εισαγωγικές εξετάσεις ή αξιολόγηση προηγούμενης γνώσης.

Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για επάρκεια στην αγγλική γλώσσα, παρέχονται εντατικά μαθήματα Αγγλικών στο City Unity College, ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου φοιτητή.

Περιγραφή

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προετοιμάζουν υποψηφίους για ανώτερες διοικητικές θέσεις σε αντίστοιχες οργανωτικές δομές και επιχειρήσεις.

Στόχος του Προγράμματος
Στόχος των προγραμμάτων είναι να εκπαιδεύσουν τα αυριανά στελέχη των αντίστοιχων κλάδων, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε απαιτητικές συνθήκες, όπως αυτές δημιουργούνται από το σημερινό δυναμικά εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα προγράμματα ΜΒΑ, έχοντας ακόμη συνεχή ζήτηση στην αγορά εργασίας, έχουν ως στόχο την προσφορά στελεχών με επαρκείς γνώσεις και ικανότητες προκειμένου να αναλάβουν τη Διοίκηση Επιχειρήσεων μέσα στο σύγχρονο, παγκοσμιοποιημένο και έντονα ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον. Η απόκτηση ΜΒΑ είναι το εφαλτήριο ανέλιξης ενός ικανού στελέχους σε κορυφαίες θέσεις στην ιεραρχία ενός οργανισμού, με σαφώς πιο ανεπτυγμένα προσόντα, γνώσεις και δεξιότητες που βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων και στην αντιστάθμιση του επιχειρηματικού κινδύνου της σύγχρονης επιχείρησης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την ολιστική προσέγγιση του προγράμματος σπουδών, αφού το πρόγραμμα είναι δομημένο και εστιασμένο στην ποιότητα και την επικαιροποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Οι απόφοιτοι του MBA είναι οι αυριανοί ηγέτες και σύγχρονοι managers που καλούνται να πάρουν στρατηγικές αποφάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο.

Μαθήματα Κορμού

  • Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (1ο Εξάμηνο)
  • Marketing (1ο Εξάμηνο)
  • Χρηματοοικονομική και Λογιστική (1ο Εξάμηνο)
  • Στρατηγική (2ο Εξάμηνο)
  • Διοίκηση Λειτουργιών (2ο Εξάμηνο)
  • Διπλωματική Εργασία (3ο εξάμηνο)

Κατευθύνσεις

  • Κατεύθυνση Διοίκησης Έργου
  • Κατεύθυνση Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής
  • Κατεύθυνση Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων
  • Κατεύθυνση Marketing
  • Κατεύθυνση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού
  • Κατεύθυνση Fintech

Πληροφορίες

Γιατί να επιλέξετε το London Met University;
Το Guildhall School of Business and Law στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσφέρει ένα δυναμικό και σύγχρονο χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων επιχειρήσεων, διαχείρισης, δικαίου, γλώσσας, μετάφρασης και διερμηνείας, τα οποία εξοπλίζουν τους αποφοίτους μας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιταχύνουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Κορυφαίοι επαγγελματικοί φορείς πιστοποιούν πολλά μαθήματα από τη Σχολή, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Ορκωτών Ορκωτών Λογιστών (ACCA), του Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS), του Chartered Institute of Personal Development (CIPD). Το London Met είναι ένα από τα μόλις 22 ιδρύματα στον κόσμο που είναι μέλος του Δικτύου των Ηνωμένων Εθνών, παρέχοντας στους φοιτητές ξένων γλωσσών ευκαιρίες μάθησης και εξειδικευμένη εκπαίδευση με αξιωματούχους και ειδικούς του ΟΗΕ. Εστιάζει στην ανάπτυξη της απασχολησιμότητας των αποφοίτων με διασυνδέσεις σε πολλούς οργανισμούς, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, που μπορούν να βοηθήσουν τους φοιτητές να εξασφαλίσουν ευκαιρίες εργασίας υψηλού διαμετρήματος. Είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια που προσφέρουν στους φοιτητές επιχειρήσεων την ευκαιρία να χρησιμοποιούν άμεσα δεδομένα, πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία του Bloomberg.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.