26/10/2020

Διαδικτυακή έκθεση για σπουδές στον Καναδά από την EduCanada με ελεύθερη είσοδο

Προπτυχιακά

Διήμερη διαδικτυακή έκθεση σπουδών στον Καναδά
 
Η EduCanada, η υπηρεσία Διεθνών Σπουδών και Εκπαίδευσης της κυβέρνησης του Καναδά σας προσκαλεί σε διήμερη διαδικτυακή έκθεση που αφορά τις σπουδές στον Καναδά. Η συμμετοχή σε αυτήν την έκθεση γίνεται με προεγγραφή και είναι δωρεάν για όλους
 
•   9η Νοεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 19:00 ώρα Αθήνας
 
Η πρώτη ημέρα απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα κι εκπαιδευτικούς συμβούλους που επιθυμούν να συναντηθούν με καναδικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις σπουδές και την εκπαίδευση στον Καναδά, τα προγράμματα των ιδρυμάτων καθώς και να διερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες συνεργασίας. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα συναντήσεων η προεγγραφή είναι απαραίτητη και μπορεί να γίνει μέχρι την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, 2020.
 
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν περισσότερα από 40 καναδικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 
 
10η Νοεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 20:00 ώρα Αθήνας
 
Η δεύτερη ημέρα απευθύνεται σε μαθητές και γονείς που επιθυμούν να συναντηθούν με τα καναδικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που συμμετέχουν στην έκθεση, ώστε να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα τους, τα προαπαιτούμενα για εγγραφή, την διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθηθεί καθώς και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με ευκαιρίες υποτροφιών. Για την συμμετοχή (επίσκεψη) στην έκθεση απαιτείται προεγγραφή η οποία κλείνει 3 ώρες πριν την έναρξη της έκθεσης την 10η Νοεμβρίου. 
 
Η Πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα θα έχει «περίπτερο» στην έκθεση: ως αφετηρία της επίσκεψής τους στην έκθεση. Μπορούν όλοι να "περάσουν" από το περίπτερο της πρεσβείας, να συμβουλευτούν το διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό ή να θέσουν τα ερωτήματά τους.
 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.