15/10/2021

Στο «τιμόνι» του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο καταξιωμένος μουσικός & ερμηνευτής, Μαυρίκιος Μαυρικίου

ΙΕΚ

Σπουδές υπεροχής σε μουσική τεχνολογία , ηχοληψία, υποκριτική, σκηνοθεσία, φωτογραφία, αλλά & σχέδιο μόδας με τον μοναδικό Λάκη Γαβαλά

Με τους καλύτερους «οιωνούς» συνεχίζονται οι εγγραφές στα πρωτοποριακά τμήματα-πρότυπο του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με επικεφαλής τον σπουδαίο μουσικό και καλλιτέχνη, Μαυρίκιο Μαυρικίου, που τον έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του ο μεγάλος μαέστρος Μίμης Πλέσσας!

Το επίπεδο της κατάρτισης που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη για τις ειδικότητες Μουσικής Τεχνολογίας, Ηχοληψίας, Υποκριτικής Τέχνης, Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας & Σχεδίου Μόδας υπερβαίνει κατά πολύ του επιπέδου της κατάρτισης κάθε άλλου ΙΕΚ της χώρας μας!

Αξίζει να σημειωθεί και η λειτουργία -από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά- των νέων στούντιο Ηχοληψίας - Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ εντυπωσιακά εμπνευσμένα είναι και τα εργαστήρια των Τμημάτων Υποκριτικής- Σκηνοθεσίας, αλλά και της ειδικότητας «Σχέδιο Μόδας» με επικεφαλής τον μοναδικό Λάκη Γαβαλά!

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Καλλιτεχνικές Σπουδές υπεροχής, που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα νέα τμήματα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας στην επίσημη σελίδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους!

INFO
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Διαβάστε επίσης