31/01/2022

Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου στον ΑΚΤΟ. Κέρδισε την Χρονιά!

Μεταπτυχιακά

Τώρα ο ΑΚΤΟ σου δίνει την ευκαιρία να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι.
Τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Τμήματα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο, καλύπτουν όλο το φάσμα ειδικοτήτων στο Art & Design και προσφέρουν στον υποψήφιο τη δυνατότητα να κερδίσει την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!

Τα πέντε καινοτόμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΑΚΤΟ, απευθύνονται σε πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Ελλάδας και εξωτερικού) και κολεγίων, και παρέχουν την δυνατότητα να εξελίξουν τις σπουδές τους σε επίπεδο Master. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν ως αφετηρία τις Τέχνες και το Design, προσφέρονται από τον ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου και οδηγούν στους πανεπιστημιακούς τίτλους Master of Arts.

Ανάμεσα στα νέα εαρινά προγράμματα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ανακαλύψει και τα καινοτόμα Open Learning και Distance Learning. Πρόκειται για δύο προγράμματα σπουδών με ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης, ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς που η έλλειψη χρόνου, οι οικογενειακές & επαγγελματικές υποχρεώσεις ή η απόσταση αποτελούν εμπόδια στο να σπουδάσουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Νέες ενάρξεις: Φεβρουάριος 2022. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επικοινώνησε σήμερα με έναν σύμβουλο εκπαίδευσης και ενημερώσου για τις δυνατότητες σπουδών που σου προσφέρονται.

Πληροφορίες:
ΑΚΤΟ | information@aktocollege.gr
210 52 30 130 (Αθήνα) | 2310 221 231 (Θεσσαλονίκη)

Διαβάστε επίσης