29/8/2022

ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Σπούδασε στο πιο καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης!

ΙΕΚ

Με βραβευμένες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, χρυσή διάκριση για τη διασύνδεση με την αγορά και παρουσία σε 9 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί εδώ και 50 χρόνια τη Νο1 επιλογή των νέων που θέλουν να ακολουθήσουν σπουδές υπεροχής και να κατακτήσουν την αγορά ως πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίες!
 
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναδείχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης», στα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης 2022», με τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές του πρακτικές να αναγνωρίζονται σε διεθνές επίπεδο. 
 
Μέσα από 14 τομείς σπουδών και 107 σύγχρονες ειδικότητες, όπως Πληροφορική, Νοσηλευτική, Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική, Αισθητική, Γραφιστική, Marketing & Διοίκηση, Ξενοδοχειακά κ.ά., έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει και να κάνεις το πρώτο καθοριστικό βήμα για την καριέρα σου. Η εκπαίδευσή σου γίνεται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, που προσομοιάζουν στο αυριανό σου επαγγελματικό περιβάλλον. Επιπλέον, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει επενδύσει σε ένα διδακτικό επιτελείο από αναγνωρισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, που δε θα σου μεταφέρουν απλά τις γνώσεις που χρειάζεσαι, αλλά και τον πραγματικό παλμό της αγοράς.
 
Το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης έχει αναπτύξει ένα πανίσχυρο δίκτυο 5.500 συνεργασιών με κορυφαίες επιχειρήσεις κάθε κλάδου, εξασφαλίζοντάς σου πρόσβαση σε αυτές όχι μόνο για την πρακτική σου άσκηση, αλλά και την άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση.
 
Κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα νέα τμήματα Οκτωβρίου και ανακάλυψε τα μοναδικά σπουδαστικά προνόμια που σου προσφέρει το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Χαλκίδα και από φέτος σε δύο ολοκαίνουργια campuses σε Ελληνικό και Αλεξανδρούπολη!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.