04/06/2024

Έναρξη πρώτου εξ αποστάσεως Μάστερ στο Τμήμα Επιστήμων της Αγωγής από το Παν/μιο Κύπρου

Μεταπτυχιακά

Σχολή Κοινωνικών Επιστήμων και Επιστήμων της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Κύπρου 
«Δημιουργική Μάθηση και Τέχνες στην Παιδική Ηλικία»
 
Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής και το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη το πρώτου τους εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού Προγράμματος επιπέδου Μάστερ.
 
Το νέο εξ αποστάσεως πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργική Μάθηση και Τέχνες στην Παιδική Ηλικία» συντονίζει η Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής Ελένη Λοϊζου, η οποία ανέλαβε και τον σχεδιασμό του.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εργάζονται με μικρά παιδιά, Νηπιαγωγούς, Βρεφοπαιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς Δημοτικής, Ψυχολόγους, Λογοθεραπευτές/τριες, Εργοθεραπευτές/τριες, Κοινωνικούς Λειτουργούς κτλ.
 
Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης και σκοπός του είναι η παροχή θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, καθώς και η ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων, ώστε οι συμμετέχοντες/ουσες να ενισχύσουν την πρακτική τους συνδυάζοντας τις Τέχνες και τη δημιουργική σκέψη.
 
Υποβολή αίτησης 31.5.24 – 30.6.24
 
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του τμήματος ΕΠΑ.
Για υποβολή αίτησης αποταθείτε στην ιστοσελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών.
 
Πληροφορίες:
Αποτείνεστε στη γραμματεία του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής στα τηλέφωνα 22892940/41/42 ή στο email της συντονίστριας: Καθηγήτρια Ελένη Λοίζου.
 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.