28/6/2024

Το ΑΚΤΟ εγκαινιάζει το Art & Design Show 2024 και το νέο campus στη Θεσσαλονίκη

ΙΕΚ

20 χρόνια ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκη  
 
Γιορτάζουμε 20 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη με ένα διπλό event: εγκαινιάζουμε το ολοκαίνουργιο υπερσύγχρονο campus μας στην καρδιά της πόλης και, μαζί, τη μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση Art & Design!   
 
Εδώ και 50 χρόνια, ο ΑΚΤΟ προσφέρει κορυφαίες σπουδές στο Art & Design και από το 2004 δίνει δυναμικά το “παρών” στη Θεσσαλονίκη. Συμπληρώνοντας δύο δεκαετίες στη Συμπρωτεύουσα, στη διάρκεια των οποίων υπηρετούμε με σεβασμό και συνέπεια την εκπαίδευση των Καλών & Εφαρμοσμένων τεχνών, ο ΑΚΤΟ περνάει σε μία νέα εποχή ανανέωσης και πρωτοπορίας. 
 
Από τον Ιανουάριο του 2024 το Thessaloniki Campus βρίσκεται πλέον στην καρδιά της πόλης, στο Εμπορικό Κέντρο “Πλατεία”, δίπλα στην Αριστοτέλους, επί της οδού Τσιμισκή. Με εργαστήρια Εικαστικών, Μόδας και Μακέτας, υπερσύγχρονα PC studios, Αμφιθέατρο, καθώς και, τη μεγαλύτερη ιδιωτική βιβλιοθήκη εξειδικευμένη στο Art & Design, ο ΑΚΤΟ “τοποθετεί” το Art & Design στο επίκεντρο, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι! 
 
Τα εγκαίνια του νέου campus του ΑΚΤΟ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τα εγκαίνια του ΑΚΤΟ Art & Design Show 2024. 
 
Τετάρτη 3 Ιουλίου | 18:00 | Εμπορικό Κέντρο “Πλατεία”, Τσιμισκή 43.  
 
Η σπουδαστική έκθεση Art & Design Show, όπως κάθε χρόνο, φιλοξενείται στο campus της Σχολής με στόχο να δώσει στον επισκέπτη μια σαφή εικόνα για την πορεία των σπουδών και για το υψηλό δημιουργικό επίπεδο των μελών της κοινότητας του ΑΚΤΟ.  
 
Η έκθεση καταλαμβάνει συνολική έκταση 1.500τ.μ. και παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design. Τα έργα αποτελούν δημιουργίες των μελών της σπουδαστικής κοινότητας όλων των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών, που εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024. Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.   
 
         
 
Στο ΑΚΤΟ Art & Design Show 2024 παρουσιάζονται έργα:  
 
Graphic Design / Interior Design / Fashion Design / Animation & Game Design / Product Design   
 
Η βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη κοινότητα του ΑΚΤΟ. Μέλη της σπουδαστικής & ακαδημαϊκής κοινότητας, μέλη του AKTO Alumni, διοικητικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι από τον ευρύτερο χώρο των Τεχνών και του Design αλλά και φίλοι του ΑΚΤΟ, γιορτάζουν μαζί την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς που πέρασε σε ένα μεγάλο party με dj set, αστείρευτο κέφι και δροσερά ποτά!   
 
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας grd, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Mantis Group και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο για την Υποστήριξη. 
 
Αν θέλεις να ζήσεις την Εμπειρία ΑΚΤΟ, σε περιμένουμε στη “διπλή” γιορτή για τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Thessaloniki Campus και του Art & Design Show 2024!  
 
ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκη. Η καρδιά του Art & Design, στην καρδιά της πόλης!   
 
 
Διάρκεια έκθεσης: 3 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου 2024 
 
Ώρες λειτουργίας: Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις ώρες λειτουργίας των campus. Για λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία 2310221231. 
 
Πληροφορίες  
........................................................................................................................................ 
Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43 | Τ. 2310.221.231) 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.