2/7/2024

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2024: Έρχεται η μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση για τις τέχνες και το design!

Προπτυχιακά

Ο ΑΚΤΟ παρουσιάζει, κάθε χρόνο, τη σπουδαστική έκθεση AKTO Art & Design Show. Η έκθεση φιλοξενείται στα δύο campus του ΑΚΤΟ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με στόχο να δώσει στον επισκέπτη μια σαφή εικόνα για την πορεία των σπουδών στον ΑΚΤΟ και για το δημιουργικό επίπεδο των σπουδαστών του.
 
Εγκαίνια έκθεσης
 
Τετάρτη 3 Ιουλίου | 18:00 | Thessaloniki Campus
 
Πέμπτη 4 Ιουλίου | 18:00 | Athens Campus
 
Η έκθεση καταλαμβάνει περισσότερα από 7.000τ.μ. και παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design. Τα έργα αποτελούν δημιουργίες των μελών της σπουδαστικής κοινότητας όλων των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών του ΑΚΤΟ, που εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024. Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.
 
Στο Art & Design Show 2024 παρουσιάζονται έργα:
 
 
Η βραδιά των εγκαινίων αποτελεί, πάντοτε, σημείο αναφοράς για την ευρύτερη κοινότητα του ΑΚΤΟ! Μέλη της σπουδαστικής & ακαδημαϊκής κοινότητας, μέλη της κοινότητας AKTO Alumni, διοικητικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι από τον ευρύτερο χώρο των Τεχνών και του Design αλλά και φίλοι του ΑΚΤΟ, γιορτάζουν μαζί την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς που πέρασε σε ένα μεγάλο party με dj set, αστείρευτο κέφι και δροσερά ποτά.
 
Αν θέλεις να ζήσεις την Εμπειρία ΑΚΤΟ, προγραμμάτισε μία επίσκεψη στο Art & Design Show 2024!
 
Σε περιμένουμε! Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: grd, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Mantis Group, PepsiCo και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο για την υποστήριξη.
 
Διάρκεια έκθεσης: 3 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου 2024
 
Ώρες λειτουργίας: Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις ώρες λειτουργίας των campus. Για λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία 2105230130 (Αθήνα) και 2310221231 (Θεσσαλονίκη).
………………………………………………………………………………………………………………………………
 
Πληροφορίες
 
Αθήνα (Τ. 2105230130) Θεσσαλονίκη (Τ. 2310.221.231)

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.