2/8/2019

Mediterranean College: Δείτε το video για το Redefine Success και ταξιδέψτε στο Λονδίνο!

Προπτυχιακά

Σε ένα από τα 26 καλύτερα Πανεπιστήμια της
Μ. Βρετανίας
η νέα Επικοινωνιακή Καμπάνια
του Mediterranean College

Με slogan REDEFINE SUCCESS και motto Find your Success, το 1ο Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα επιχειρεί και δίνει νέα προσέγγιση στη λέξη Επιτυχία! Προτρέπει τους νέους να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο σκέψης τους σχετικά με το τι είναι επιτυχία, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανακαλύψουν αυτό που πραγματικά θέλουν να γίνουν στη ζωή τους. 

Πρεσβευτής  του επικοινωνιακού μηνύματος είναι ο Πέτρος Μπίφσας, 3ετής φοιτητής του προγράμματος BA (Hons) International Hospitality Management, της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College.  

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου University of Derby (TOP-26, Guardian University Guide 2020), στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς και στην πόλη των Αθηνών. Η παραγωγή έγινε από την Win-Win Marketing.

Στις 20 Αυγούστου 2019, θα ανέβει το full story στα digital media, ενώ την 1η Σεπτέμβριου, θα είναι διαθέσιμο όλο το υλικό, από την επίσκεψη στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Redefine Success. London Is Calling You!
To Mediterranean College σε στέλνει στην πόλη των γυρισμάτων του Redefine Success! Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής καμπάνιας ένας τυχερός θα βρεθεί στο Λονδίνο, στους χώρους των γυρισμάτων όπου βρέθηκε ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού σποτ.  Πάρε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό και ταξίδεψε στο Λονδίνο για να ζήσεις κι εσύ τη μεγάλη εμπειρία! Δήλωσε μέχρι τις 26 Αυγούστου τη συμμετοχή σου και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις το μεγάλο δώρο. Η διαδικασία είναι απλή:
1. Κάνε follow τη σελίδα του Mediterranean College (MC) στο Instagram:  @mediterranean_college
2. Share your Story κάνοντας Comment ‘Τι σημαίνει επιτυχία για εσένα’
3. Κάνε tag 3 φίλους σου με τους οποίους θα ήθελες να ταξιδέψεις μαζί
και…. Live the MC Experience!
 

MEDITERRANEAN COLLEGE
ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.