10/3/2020

Open Day των Πανεπιστημίων του Newcastle και της Northumbria στην Αθήνα

Προπτυχιακά

Open Day των Πανεπιστημίων του Newcastle!
 
Τα Πανεπιστήμια του Newcastle (Newcastle University, Newcastle University London Campus και Νοrthumbria University) θα βρίσκονται στην Ελλάδα στις 2 Απριλίου!
 
Κατά την παρακολούθηση του δωρεάν σεμιναρίου, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να συζητήσετε με εκπροσώπους από τα Πανεπιστήμια για όλους τους κλάδους σπουδών, τα κριτήρια εισαγωγής, το κόστος σπουδών και ζωής, για θέματα διαμονής, για επαγγελματικές ευκαιρίες κατά την διάρκεια των σπουδών ή και μετά καθώς και για όλες τις διαθέσιμες υποτροφίες και ότι άλλο αφορά τις σπουδές σας!
 
02/04/2020 - 19:00 President Hotel - Athens
 
tel: 2106916990
 
 
UKFC Foundation
Tο UKFC Foundation ως αναγνωρισμένο κέντρο προετοιμασίας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα προετοιμασίας για υποψήφιους φοιτητές οι οποίοι θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν τις προπτυχιακές τους σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία). Τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών είναι ειδικά διαμορφωμένα και σχεδιασμένα προκειμένου να προσφέρουν εξαιρετική ακαδημαϊκή προετοιμασία καθώς επίσης και να παρέχουν στους υποψήφιους σπουδαστές μας μία ανεκτίμητη εμπειρία που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.