20/7/2020

Κερδίστε μία πλήρη υποτροφία σπουδών από το Semifind και το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

ΙΕΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΠΟΥΔΩΝ | SEMIFIND & ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Θέλεις να κερδίσεις μία πλήρη υποτροφία και να σπουδάσεις αυτό που αγαπάς; Λάβε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Semifind σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ μέχρι τις 30 Ιουλίου και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός!

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και το Semifind δίνουν την ευκαιρία σε έναν Υπερτυχερό να σπουδάσει δωρεάν για δύο χρόνια στην Μεγαλύτερη Σχολή Επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα,  σε κορυφαίους τομείς της σύγχρονης αγοράς εργασίας όπως Υγεία, Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική, Αισθητική, Ξενοδοχειακά, Παιδαγωγικά, Προπονητική, Οικονομία & Διοίκηση, Νέες Τεχνολογίες! 
 
Εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον επιλέγοντας για τις σπουδές σου μια Σχολή με ευρωπαϊκό κύρος χάρη στις διαχρονικές συνεργασίες της με καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς του εξωτερικού. Λάβε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό, σπούδασε στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ και θα έχεις τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε επαγγελματικούς χώρους του εξωτερικού στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.
 

Λάβε σήμερα μέρος στο διαγωνσιμό!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.