Εγκαταστάσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαρίνου Αντύπα 54, 57001
2310492854
Μαρίνου Αντύπα 54, 57001

Περιγραφή

To Perrotis College – το τριτοβάθμιο τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής – είναι ένα ιδιωτικό κολέγιο στη Θεσσαλονίκη που προσφέρει προπτυχιακές (Bachelor of Science) και μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) πιστοποιημένες από το Cardiff Metropolitan University και αναγνωρισμένες από το ελληνικό κράτος ως προς την επαγγελματική ισοδυναμία. Η φοίτηση είναι 3ετής για τα προγράμματα B.Sc. και 2ετής για τα προγράμματα M.Sc. Η διδασκαλία πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα.

Το μοναδικό campus του Perrotis College - εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής - σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις μια φοιτητική ζωή παρόμοια με αυτή που προσφέρουν τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στην Αμερική. Επιστημονικά εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο τριτοβάθμιο ίδρυμα στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τους ανοιχτούς χώρους που αποτελούν ζωντανά εργαστήρια θεωρίας και πράξης, εγγυώνται ένα επίπεδο σπουδών αντάξιο ιδρυμάτων του εξωτερικού, με τη διαφορά ότι βρίσκεσαι στη χώρα σου!

Τα προπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College στοχεύουν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών και επιστημόνων, όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος, των επιστημών ζωής και της επιχειρηματικότητας.

Δουλεύουμε με γνώμονα την ευαισθησία για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την αειφορία και αυτές οι αξίες διέπουν το πρόγραμμα σπουδών μας με στόχο να προετοιμάσουμε τους σπουδαστές μας για τις προκλήσεις και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς.

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.