Εμψύχωσις - Παιχνίδι - τέχνη - τρόπος ζωής - Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής

Εγκαταστάσεις

ΑΘΗΝΑ
Κωλέττη 40-42, 10682
210 8259289
Κωλέττη 40-42, 10682

Περιγραφή

Το Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής ΕΜΨΥΧΩΣΙΣ παιχνίδι – τέχνη – τρόπος ζωής είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 από τη Φρόσω Μπενετή.

Έχοντας πάντα στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας τον άνθρωπο και την ομάδα, βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία αυθεντικών σχέσεων, μέσα από τη χαρά της σύνθεσης, του παιχνιδιού & της εμψύχωσης, όχι μόνο ως μαθητεία αλλά ως τρόπο ζωής.

Η Συνθετική Παιγνιόδραση είναι μία βιωματική μέθοδος Συμβουλευτικής & Εμψύχωσης ομάδων που αποτελείται από τη σύνθεση του παιχνιδιού με άλλες βιωματικές μεθόδους & τεχνικές και ανήκει στις θεραπευτικές προσεγγίσεις μέσω τέχνης.
Η βιωματική εκπαίδευση τέτοιας μορφής, έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει το σύνολο της προσωπικότητας του ανθρώπου και όχι αποκλειστικά το νοητικό πεδίο, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μορφές εκπαίδευσης.

Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία 21 ετών, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρμογή βιωματικών μεθόδων & τεχνικών, στοχεύουμε στην ανάπτυξη, την εκτενή μελέτη, προώθηση και καθιέρωση της μεθόδου στο χώρο της εκπαίδευσης & της Ψυχικής Υγείας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα σεμινάριά μας είναι πιστοποιημένα από τον Βρετανικό φορέα NOCN (National Open College Network), αναγνωρισμένο σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Εμψύχωσις είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία. Το έργο μας βασίζεται αποκλειστικά στην αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και στη δική σας στήριξη.

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.