Προπτυχιακά: Marketing & Επικοινωνία

BA (Hons) Marketing Management (Μάρκετινγκ)

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2024
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

Περιγραφή

Ο χώρος του Marketing είναι συναρπαστικός, βρίσκεται στην καρδιά κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας τόσο στο χώρο των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών, προσφέροντας δυνατότητες για μια δημιουργική επαγγελματική σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές ένα σταθερό υπόβαθρο γνώσεων στο αντικείμενο του Marketing, καλύπτοντας όλη τη γκάμα λειτουργιών του και αναπτύσσοντας στελέχη ικανά να σταδιοδρομήσουν σε όλες τις θέσεις εργασίας των εμπορικών τμημάτων κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Παρακολουθώντας ένα μίγμα θεωρητικών αλλά και εφαρμοσμένων, καινοτόμων και επίκαιρων μαθημάτων, οι φοιτητές συνδυάζουν τη γνώση με την απαραίτητη εμπειρία και επιτυγχάνουν με την αποφοίτησή τους να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται με συνδυασμό σύγχρονων διαδραστικών μεθόδων, όπως ομιλίες και σεμινάρια από στελέχη της αγοράς και επισκέπτες καθηγητές, σύγχρονες μελέτες περίπτωσης τόσο από την Ελληνική όσο και από την διεθνή αγορά, καθώς και προσομοιώσεις πραγματικών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκπαιδεύει τους φοιτητές και στη διοικητική διάσταση του Marketing, η οποία προσφέρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στο Μάρκετινγκ, που παρέχεται στην Ελλάδα και εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και το Υπουργείο Παιδείας.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη εμβάθυνση στην Επιστήμη του Μάρκετινγκ.
✓ Εξειδικευμένο και εφαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών στο Μάρκετινγκ, που συνδυάζει την ακαδημαϊκή θεωρία με τις σύγχρονες εφαρμογές, καλύπτοντας μία ευρεία αλλά ταυτόχρονα σύγχρονη θεματολογία δημιουργώντας μία αλυσίδα αξίας για τον φοιτητή δίνοντας έμφαση σε Ψηφιακό Μάρκετινγκ -( Digital Marketing), Social Media, Επιχειρηματική Ευφυΐα, Εμπειρία Καταναλωτή κ.λπ.). Αποστολή του Προγράμματος είναι να δημιουργήσει αποφοίτους με πλήρη συνείδηση της σύγχρονης και ψηφιακής πελατοκεντρικής προσέγγισης των επιχειρήσεων εφοδιασμένους με όλες τις τις δεξιότητες που απαιτούνται από ένα σύγχρονο Στέλεχος Μάρκετινγκ.
Σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους του τομείς του μάρκετινγκ, είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ψηφιακές απαιτήσεις των επιχειρήσεων και υποδεικνύουν τις τάσεις του αύριο.
✓ Παράλληλη παρακολούθηση πιστοποιημένων σεμιναρίων και εκδηλώσεων από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων με στόχο τη δικτύωση των φοιτητών με το Ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.
✓ Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
✓ Συμμετοχή φοιτητών σε παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμούς επιχειρηματικής στρατηγικής, και επισκέψεις σε διαφημιστικές εταιρείες,επιχειρήσεις ψηφιακού μάρκετινγκ και εμπορικές διευθύνσεις μεγάλων επιχειρήσεων.
✓ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μόνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network, EBEN).
✓ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι Πλήρες Μέλος στο European Foundation for Management Development (EFMD), το διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο για εκπαιδευτικά ιδρύματα με σπουδές Διοίκησης.

Πληροφορίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν ως υπεύθυνοι Marketing σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμό, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης και λήψης αποφάσεων. Μπορούν να απασχοληθούν στον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας αλλά και του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ως μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες.
Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο ή να κάνουν αίτηση για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in International Business, το οποίο προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.