Προπτυχιακά: Τουρισμός

BA (Hons) International Hospitality & Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων)

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2024
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

Περιγραφή

Το πρόγραμμα, Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management στοχεύει να αποτελέσει τη θερμοκοιτίδα εξειδικευμένων στελεχών ικανών να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του τουρισμού, που αποτελεί για τη χώρα μας μία από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποστολή του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες ακαδημαϊκές και τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστούν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Έτσι, η εκπαίδευση εστιάζει τόσο σε βασικά θέματα του τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, όσο και σε σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνικές.

Επιπλέον, το πρόγραμμα τους δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών κατά τη διάρκεια της 4 ετούς φοίτησής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως απόφοιτοι διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για επαγγελματική εξέλιξη τόσο στον ξενοδοχειακό τομέα όσο και σε όλο το φάσμα της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα Τουριστικών και Ξενοδοχειακών σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου, που παρέχεται στην Ελλάδα και εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και το Υπουργείο Παιδείας.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης.
✓ Δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών μέσω του προγράμματος.
✓ Αμειβόμενη πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια και των 4 ετών φοίτησης σε κάθε τύπου επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας.
✓ Συνεχή και παράλληλη πρακτική άσκηση σε μεγάλες διοργανώσεις του κλάδου της φιλοξενίας σε όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.
✓ Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με το Κολλέγιο.
✓ Διδακτικό προσωπικό, κάτοχοι διδακτορικών & μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, με πλούσιο συμβουλευτικό έργο σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και άριστες σχέσεις με την τουριστική αγορά εργασίας.
✓ Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί 7 φορές στη σειρά ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
✓ Η Σχολή Τουρισμού έχει τιμηθεί 4 φορές στα Tourism Awards (2020, 2021, 2022, 2023) για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας.
✓ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) – εξειδικευμένο Όργανο του ΟΗΕ.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.