Προπτυχιακά: Εκπαίδευση

BA (Hons) in English Language, Linguistics and Literature

Διοργανωτής:
CITY College, University of York Europe Campus
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

3ετές πρόγραμμα (εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά)

  •  Γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, International Baccalaureate (IB) ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής
  •  Αποδεικτικά γλωσσομάθειας: Proficiency ή Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (6.0) ή TOEFL (79 και άνω, internet based) κ.ά.

Περιγραφή

Το πρόγραμμα στην Αγγλική Γλώσσα, Γλωσσολογία και Λογοτεχνία παρέχει στους φοιτητές τη θεωρητική γνώση και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη μελέτη της αγγλικής γλώσσας και της αγγλόφωνης λογοτεχνίας, καθώς και της γλωσσολογίας, της διδασκαλίας της γλώσσας, της μετάφρασης, των μέσων επικοινωνίας και του κινηματογράφου με σκοπό να ενισχύσει τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Το πρόγραμμα σπουδών περιέχει μαθήματα όπως Εισαγωγή στη Μελέτη της Γλώσσας, Πρακτική Άσκηση στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, Γλωσσική Κατάρτιση Ι και ΙΙ, Μεθοδολογία της Μετάφρασης, Εισαγωγή στις Σπουδές Μέσων Επικοινωνίας, Κατανοώντας τη Γλώσσα του Κινηματογράφου, προσφέροντας παράλληλα και ένα μεγάλο αριθμό μαθημάτων λογοτεχνίας όπως Δράμα και Κοινωνικά Θέματα, Σύγχρονη Ποίηση και Πολυπολιτισμική Αγγλόφωνη Λογοτεχνία. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να γίνουν καθηγητές αγγλικής γλώσσας, να ασχοληθούν με τη γλωσσολογία, τη λογοτεχνία ή τη μετάφραση, ή να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των μέσων επικοινωνίας, των εκδόσεων, της δημοσιογραφίας ή της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες

Στους αποφοίτους απονέμεται ο τίτλος σπουδών Bachelor of Arts (Honours) in English Language, Linguistics and Literature.

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το Πανεπιστήμιο του York.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από τον επίσημο βρετανικό φορέα αναγνώρισης πτυχίων (UK ENIC) και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΤΤΕΝ –Υπουργείο Παιδείας.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.