Προπτυχιακά: Τουρισμός

BA (Hons) Culinary Arts and Food Service Development (Επισιτιστικές Τέχνες και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Εστίασης)

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά

Περιγραφή

Η επισιτιστική βιομηχανία σήμερα κατακλύζεται από νέες τάσεις και στηρίζεται όλο και περισσότερο στην παραγωγή υψηλού όγκου, το catering, τις μονάδες ταχείας εξυπηρέτησης και ταυτόχρονα στην εξειδίκευση, την υψηλή αισθητική, τη θεωρία και πρακτική της γεύσης, τη δημιουργικότητα και την υψηλή τεχνογνωσία. Πρόκειται για βιομηχανία παγκόσμιας εμβέλειας, με διαρκή διεύρυνση ευκαιριών καριέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα σπουδών, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα εκπαίδευσης σεφ, εισάγει τους φοιτητές στις απολύτως αναγκαίες παραπάνω θεματικές και καλλιεργεί δεξιότητες επιχειρηματικότητας, διοίκησης και προηγμένης τεχνικής, εισάγοντάς τους στο «εδώ και τώρα» του διεθνούς επισιτισμού! Αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών μαγειρικής διεθνώς, δίνει έμφαση στην εργαστηριακή εκπαίδευση και περιλαμβάνει μαθήματα που λαμβάνουν υπόψη τις τελευταίες τάσεις και τις πραγματικές ανάγκες της παγκόσμιας επισιτιστικής βιομηχανίας.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Πρωτοποριακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών για Chef σε συνεργασία με το Queen Margaret University.
✓ Το Queen Margaret University αποτελεί ένα από τα κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια στις σπουδές φιλοξενίας και γαστρονομίας.
✓ Ο επισιτισμός αποτελεί βιομηχανία παγκόσμιας εμβέλειας, με διαρκή διεύρυνση ευκαιριών καριέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο τριετές πρόγραμμα σπουδών, που προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές.
✓ Ένα από τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών μαγειρικής διεθνώς, με μαθήματα που λαμβάνουν υπόψη τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας επισιτιστικής βιομηχανίας.
✓ Η μεγαλύτερη επένδυση σε σύγχρονα εργαστήρια και εξοπλισμό, για έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση.
✓ Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018, 2019 και 2020
✓ Η Σχολή Τουρισμού, έχει τιμηθεί με το Gold Award, ως “Best Tourism & Hospitality School”, στα Tourism Awards 2021, για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.