Προπτυχιακά: Τουρισμός

BA (Hons) Culinary Arts, Baking and Patisserie (Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική)

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά

Περιγραφή

Η εποχή της μικρομεσαίας επισιτιστικής επιχείρησης έχει πλέον παρέλθει. Η αρτοποιία/ζαχαροπλαστική βιομηχανία στηρίζεται όλο και περισσότερο στην παραγωγή υψηλού όγκου, το catering, τις μονάδες ταχείας εξυπηρέτησης, σε νέες μεθόδους ψύξης και ψησίματος, και στην εξειδίκευση, την υψηλή αισθητική, τη δημιουργικότητα, την υψηλή τεχνογνωσία, τη σύνδεση με τη βιομηχανία ποτών κ.ά. Ο επισιτισμός αποτελεί βιομηχανία παγκόσμιας εμβέλειας, με διαρκή διεύρυνση ευκαιριών καριέρας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα σπουδών, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα εκπαίδευσης αρτοποιών/ζαχαροπλαστών, δίνει έμφαση στην εργαστηριακή εκπαίδευση, εισάγει τους φοιτητές στις απολύτως αναγκαίες παραπάνω θεματικές και καλλιεργεί δεξιότητες επιχειρηματικότητας, διοίκησης και προηγμένης τεχνικής, εισάγοντάς τους στο «εδώ και τώρα» της διεθνούς αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής! 

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Το πρώτο στην Ελλάδα πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική σε συνεργασία Βρετανικό Πανεπιστήμιο.
✓ Το Queen Margaret University αποτελεί ένα από τα κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια στις σπουδές φιλοξενίας και γαστρονομίας.
✓ Ο επισιτισμός αποτελεί βιομηχανία παγκόσμιας εμβέλειας, με διαρκή διεύρυνση ευκαιριών καριέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο τριετές πρόγραμμα σπουδών, που προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές.
✓ Ένα από τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής διεθνώς, με μαθήματα που λαμβάνουν υπόψη τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας επισιτιστικής βιομηχανίας.
✓ Η μεγαλύτερη επένδυση σε σύγχρονα εργαστήρια και εξοπλισμό, για έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση.
✓ Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018, 2019 και 2020.
✓ Η Σχολή Τουρισμού, έχει τιμηθεί με το Gold Award, ως “Best Tourism & Hospitality School”, στα Tourism Awards 2021, για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.