Προπτυχιακά: Υγεία

BSc (Hons) Nursing (Νοσηλευτική)

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά

Περιγραφή

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Νοσηλευτική στην Ελλάδα. Η Νοσηλευτική είναι ένα εξελισσόμενο επάγγελμα, του οποίου η συνεχής ανάπτυξη απαιτεί μέχρι σήμερα πληθώρα επιστημονικών γνώσεων και κλινικών ικανοτήτων. Απαιτεί, επίσης, τη συνεχή αύξηση των ερευνητικών εργασιών που προκύπτουν από τη νοσηλευτική και τη συμβολή άλλων επιστημονικών κλάδων (ιατρική, την ψυχολογία, την ιατρική επιστημών, κλπ).

Οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του επαγγέλματος που απορρέουν από τις νέες προσεγγίσεις για την υγειονομική περίθαλψη και τις εξελίξεις στην τεχνολογία, απαιτούν την παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας για τους νοσηλευτές. Το BSc (Hons) Nursing προετοιμάζει τους νέους νοσηλευτές για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας με εμπιστοσύνη και σεβασμό προς τον ασθενή, χρησιμοποιώντας μικτή προσέγγιση στη μάθηση, τη διδασκαλία και την αξιολόγηση.

Διαλέξεις, σεμινάρια, προσομοίωση και 2300 ώρες υποχρεωτικής κλινικής πρακτικής (απαραίτητες για την επαγγελματική αναγνώριση στα κράτη της ΕΕ) είναι οι μέθοδοι οι οποίες συμβάλλουν στη μάθηση της νοσηλευτικής επιστήμης. Το πρόγραμμα στοχεύει να παρουσιάσει τις τρέχουσες εξελίξεις στη θεωρία και την κλινική πρακτική, να προωθήσει την διεπιστημονική προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη και την έρευνα και να υποστηρίξει μια κριτική προσέγγιση στη μάθηση και την εξάσκηση. Η Κλινική Άσκηση πραγματοποιείται στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων πλαισίων, που καλύπτουν όλες τις βαθμίδες της υγειονομικής περίθαλψης.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Το πρώτο αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Νοσηλευτική, που παρέχεται στην Ελλάδα και εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και το Υπουργείο Παιδείας.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, με παράλληλη υποστήριξη στην αγγλική ορολογία, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης και ταυτόχρονα προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές.
✓ Η μεγαλύτερη επένδυση σε σύγχρονα εξειδικευμένα εργαστήρια.
✓ 2300 ώρες υποχρεωτικής κλινικής πρακτικής (απαραίτητες για την επαγγελματική αναγνώριση στα κράτη της ΕΕ), η οποία πραγματοποιείται στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων πλαισίων (νοσοκομεία, κλινικές, εξειδικευμένες μονάδες, κέντρα υγείας, κέντρα αποκατάστασης, ιδρύματα χρονίων πασχόντων, ΜΚΟ, ειδικά σχολεία, κοινοτικές δομές κ.ά.), τα οποία καλύπτουν όλες τις βαθμίδες της υγειονομικής περίθαλψης.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.