Προπτυχιακά: Art & Design

Μουσική

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Κύριο κριτήριο εισαγωγής ενός φοιτητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Περιγραφή

Καλλιεργήστε το πάθος σας για τη μουσική δίπλα από ταλαντούχους επαγγελματίες και συμφοιτητές για μια καριέρα επαγγελματία μουσικού, συνθέτη ή δασκάλου μουσικής

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ EUC

Το Πτυχίο Μουσικής στο ΕΠΚ απευθύνεται σε όσους έχουν πάθος με τη μουσική και φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα αυτό που αγαπούν. Οι φοιτητές μας εκτίθενται σε καλλιτεχνικές και επιστημονικές πτυχές της μουσικής, σε τομείς όπως η ενορχήστρωση, η σύνθεση, η μουσικολογία, η μουσικοθεραπεία και η μουσική εκπαίδευση, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων και διεθνώς καταξιωμένων καθηγητών. Το ακαδημαϊκό προσωπικό και οι φοιτητές μας οργανώνουν παραστάσεις και συμμετέχουν σε σημαντικές τοπικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς εκδηλώσεις διαφόρων ειδών μουσικής, από Τζαζ μέχρι Κλασσική Μουσική, Ροκ και Εναλλακτική Μουσική.

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται ενεργά να διαμορφώσουν την προσωπική δημιουργική τους έκφραση και το στυλ απόδοσής τους. Το πρόγραμμα Μουσικής εξοπλίζει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μεταπτυχιακές σπουδές ή για καριέρα δασκάλου μουσικής και επαγγελματία μουσικού σόλο ή σε ομάδα.

Πληροφορίες

ECTS: 240

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Ωδεία και Κονσερβατόρια
  • Χορωδίες
  • Πολιτιστικές Υπηρεσίες
  • Σύνθεση
  • Μουσική Εκπαίδευση
  • Μουσική Παραγωγή

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.