Προπτυχιακά: Marketing & Επικοινωνία

Marketing Communications and Social Media

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους, Εξ αποστάσεως
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Κύριο κριτήριο εισαγωγής ενός φοιτητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Περιγραφή

Σε έναν κόσμο με Followers και Influencers, Big Data και Digital Marketing, οι οργανισμοί χρειάζονται επαγγελματίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορούν να κτίσουν το Brand του οργανισμού.

MARKETING & SOCIAL MEDIA ΣΤΟ EUC

Το πτυχίο Marketing Communications and Social Media του EUC παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται σήμερα από τους οργανισμούς, ώστε να καθίστανται ανταγωνίσιμοι σε μια ψηφιοποιημένη παγκόσμια οικονομία. Το πτυχίο του EUC στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τόσο με τον ειδικό σχεδιασμό των μαθημάτων όσο και με τον εμπλουτισμό τους με δραστηριότητες πρακτικής εμπειρίας. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε σύγχρονες πρακτικές στους βασικούς τομείς του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της στρατηγικής των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την ραγδαίως-αναπτυσσόμενη και δυναμική βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ.

5 Αστέρια στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων στον τομέα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην αξιολόγηση του 2021 του διεθνούς οργανισμού QS Top Universities (QS Stars University Ratings). Το Πανεπιστήμιο εξασφάλισε ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες σε ό,τι αφορά τη σχέση φοιτητών-καθηγητών, τις φοιτητικές υπηρεσίες, την τεχνολογία, και την αφοσίωση του οργανισμού σε θέματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.. Πέρα από την επιβεβαίωση αριστείας στον τομέα της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων (Rated For Excellence) για τη συνολική του απόδοση, όπως επίσης και για τους τομείς Διδασκαλίας, Απασχολησιμότητας, Διεθνοποίησης, Προγράμματος Ιατρικής, και Φοιτητικών Υπηρεσιών/Στήριξης Φοιτητών.

Πληροφορίες

ECTS: 240

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Διαφήμιση
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ
  • Σχεδιασμός Μέσων
  • Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων Ενημέρωσης
  • Δημόσιες Σχέσεις
  • Σύμβουλοι Επικοινωνίας

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.