Προπτυχιακά: Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
4 χρόνια
Bachelor
Πλήρους, Εξ αποστάσεως
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Κύριο κριτήριο εισαγωγής ενός φοιτητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Περιγραφή

Κάθε σύγχρονος οργανισμός χρειάζεται διευθυντικά στελέχη όπως οικονομικούς αναλυτές, διευθυντές ανθρωπίνου δυναμικού, εμπορικούς διευθυντές, υπεύθυνους, δημοσίων σχέσεων - προσοντούχους επαγγελματίες με Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ EUC

Το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ευέλικτο πτυχίο που εξοπλίζει τους φοιτητές με πρακτικές επιχειρηματικές δεξιότητες σε τομείς όπως τη λογιστική, τη χρηματοοικονομική, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τη στρατηγική, τη διαχείριση αλλαγών, την ποσοτική και ποιοτική ανάλυση. Το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων του EUC σας θωρακίζει με τις κατάλληλες γνώσεις στη διαχείριση των επιχειρήσεων και άλλες δεξιότητες ώστε να είστε σε θέση να συμμετέχετε με τρόπο ουσιαστικό στη λήψη αποφάσεων, να διαμορφώνετε τη στρατηγική των οργανισμών, είτε σαν στέλεχος σε συγκεκριμένο οργανισμό είτε σαν αυτo-εργοδοτούμενος. Η πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες προσφέρουν στους φοιτητές μας την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, που θα επιταχύνει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Οι απόφοιτοί μας εισέρχονται αμέσως στην αγορά εργασίας, δημιουργούν νεοσύστατες εταιρίες ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε προγράμματα όπως το MBA ή σε πιο εξειδικευμένους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

5 Αστέρια στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων στον τομέα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην αξιολόγηση του 2021 του διεθνούς οργανισμού QS Top Universities (QS Stars University Ratings). Το Πανεπιστήμιο εξασφάλισε ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες σε ό,τι αφορά τη σχέση φοιτητών-καθηγητών, τις φοιτητικές υπηρεσίες, την τεχνολογία, και την αφοσίωση του οργανισμού σε θέματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.. Πέρα από την επιβεβαίωση αριστείας στον τομέα της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων (Rated For Excellence) για τη συνολική του απόδοση, όπως επίσης και για τους τομείς Διδασκαλίας, Απασχολησιμότητας, Διεθνοποίησης, Προγράμματος Ιατρικής, και Φοιτητικών Υπηρεσιών/Στήριξης Φοιτητών.

Σπουδές στο Εξωτερικό με το Πρόγραμμα Erasmus+

Οι φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης μαθήματων σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος Erasmus+. Το Γραφείο Erasmus του EUC στηρίζει την όλη διαδικασία για να μπορούν οι φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα για ένα η δυο τετράμηνα σε συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο της ΕΕ. Το Εθνικό Γραφείο Erasmus στην Κύπρο χρηματοδοτεί τα έξοδα μεταφοράς και διαβίωσης.

PEAK

Οι φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων εισάγονται από τα πρώτα χρόνια των σπουδών τους στον κόσμο των start ups και των spin-offs συμμετέχοντας στο Ετήσιο Entrepreneurship Boot camp που οργανώνεται από το EUC-PEAK (Performance Enterprise Accelerator and Knowledge Innovation Center). Το EUC-PEAK είναι ένα ερευνητικό κέντρο και αποσκοπεί στην υποστήριξη και επιτάχυνση των προσπαθειών της επιχειρηματικότητας, της επιχειρηματικής καινοτομίας και της μεταφοράς γνώσης.

Πληροφορίες

ECTS: 240

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Διοίκηση
  • Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Τομέα
  • Πωλήσεις
  • Διαφήμιση
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Μάρκετινγκ

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.