Προπτυχιακά: Πληροφορική

BSc (Hons) in Computer Science (Business Informatics)

Διοργανωτής:
CITY College, University of York Europe Campus
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

3ετές πρόγραμμα (εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά)

  •  Γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, International Baccalaureate (IB) ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
  •  Αποδεικτικά γλωσσομάθειας: Proficiency ή Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (6.0) ή TOEFL (79 και άνω, internet based) κ.ά.

3ετές πρόγραμμα (1χρόνος στα Ελληνικά, 2 χρόνια στα Αγγλικά)

  •  Γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
  •  Προϋπόθεση για την εισαγωγή στο πρόγραμμα είναι η μερική γνώση της αγγλικής γλώσσας. Δεν απαιτείται τίτλος γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

Περιγραφή

Οι σύγχρονοι οργανισμοί και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που επέφερε η παγκόσμια αγορά, η ψηφιακή οικονομία, η κοινωνία της γνώσης και η ταχεία ανάπτυξη των τεχνολογιών πληροφορικής. Οι επιχειρήσεις σήμερα υιοθετούν τεχνολογίες πληροφορικής για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Οι φοιτητές του προγράμματος αποκτούν το απαραίτητο επιστημονικό υπόβαθρο, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού και την επιτυχή αξιοποίηση των υφιστάμενων και αναδυόμενων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στους τομείς της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Οι φοιτητές διερευνούν τα θεωρητικά θεμέλια του τομέα της πληροφορικής, κατανοούν σε βάθος τις αρχές που διέπουν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων, εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε πραγματικά έργα και αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν στο μέλλον τον εκπληκτικό ρυθμό αλλαγών που χαρακτηρίζουν την επιστήμη της πληροφορικής.

Πληροφορίες

Στους αποφοίτους απονέμεται ο τίτλος σπουδών Bachelor of Science (Honours) in Computer Science (Business Informatics).

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το Πανεπιστήμιο του York.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από τον επίσημο βρετανικό φορέα αναγνώρισης πτυχίων (UK ENIC) και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΤΤΕΝ –Υπουργείο Παιδείας.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.