Προπτυχιακά: Νομική

Bachelor of Law LLB (HONS) από το University of Sunderland

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

  •  Απολυτήριο Λυκείου
  •  Αστυνομική Ταυτότητα
  •  Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
  •  Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

Περιγραφή

Το Τμήμα Νομικής του Kολλεγίου DEI αποτελεί τη ναυαρχίδα του Kολλεγίου, καθώς θεωρείται το πιο έμπειρο και πιο παλιό στις σπουδές Νομικής στη Θεσσαλονίκη. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών Νομικής οδηγεί στην απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας, που μπορεί να ασκηθεί επιτυχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μια ομάδα άριστα καταρτισμένων Ελλήνων ακαδημαϊκών δικηγόρων, με εμπειρία και γνώση πάνω σε κάθε τομέα του δικαίου - από το Ποινικό και το Εταιρικό ως το Ευρωπαϊκό και το Ναυτιλιακό, προσφέρει στον σπουδαστή της νομικής όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για την απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας.

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Νομικής “Law LLB (Hons)” προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Sunderland. Απευθύνεται σε υποψηφίους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός ανταγωνιστικού πτυχίου Νομικής και αποσκοπούν σε μια επιτυχημένη καριέρα στο νομικό κλάδο.

Οι σπουδαστές του Τμήματος Νομικής του Κολλεγίου DEI, θα αποκτήσουν δεξιότητες και ικανότητες που θα τους διαμορφώσουν θετικά ως επαγγελματίες του νομικού κλάδου και θα τους βοηθήσουν στην επιτυχή απόκτηση του πτυχίου τους.
Επιπλέον, οι σπουδαστές του Κολλεγίου DEI έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου, στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του University of Sunderland, δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Κολλέγιο DEI και κάρτα προνομίων με εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες.

Πληροφορίες

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας
Το University of Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών στη Νομική, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές ως προς τη νομική στρατηγική των πελατών τους για την επίλυση νομικών διαφορών με διεθνή χαρακτηριστικά. Επιπλέον, θα μπορούν να προλαμβάνουν νομικές διαφορές αλλά και να αντιπροσωπεύουν φυσικά και νομικά πρόσωπα σε φορείς επίλυσης νομικών διαφορών.

Οι γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν οι απόφοιτοι του προγράμματος κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις θέσεων εργασίας σχετικών με τη διεξαγωγή νομικών ερευνών και ελέγχων για λογαριασμό κυβερνήσεων και νομικών προσώπων. Με αυτό τον τρόπο, οι απόφοιτοι της Σχολής Νομικής του Κολλεγίου DEI είναι σε θέση να διεκδικήσουν ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.