Προπτυχιακά: Εκπαίδευση

BA (Hons) English από το University of Sunderland

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

• Απολυτήριο Λυκείου
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
• Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

Περιγραφή

Το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Κολλεγίου DEI, στοχεύει στην εξοικείωση και την εκπαίδευση των φοιτητών με τη μελέτη της αγγλικής γλώσσας, της θεωρητικής και εφαρμοσμένης γλωσσολογίας, της αγγλόφωνης λογοτεχνίας και του πολιτισμού, της θεωρίας, της κριτικής και της συγκριτικής λογοτεχνίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές, μέσα από τη μελέτη της βασικής γνώσης, να αποκτήσουν ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο, κριτική ικανότητα και δεξιότητες για έρευνα σε ανώτερα επίπεδα σπουδών. Συγχρόνως, ενισχύεται η γνώση της αγγλικής γλώσσας και κουλτούρας και η ηθική υπευθυνότητα και ευαισθησία σε θέματα φύλου. Εκτός από τα παραπάνω, ενισχύεται και η κριτική στάση απέναντι στις πολιτισμικές πρακτικές και ιδεολογίες διαφόρων μορφών.

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Αγγλικής Φιλολογίας προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Sunderland. Απευθύνεται σε υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν ευρεία γνώση των ρευμάτων της λογοτεχνίας και των ειδών και γενών του λόγου από την αγγλοσαξονική περίοδο έως σήμερα. Οι πτυχιούχοι του τμήματος θα έχουν στα χέρια τους ένα ανταγωνιστικό πτυχίο για την αγορά εργασίας όπου και μπορούν να διεκδικήσουν ανταγωνιστικές θέσεις.

Οι σπουδαστές του Κολλεγίου DEI έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου, στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του University of Sunderland, δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Κολλέγιο DEI και κάρτα προνομίων με εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες.

Πληροφορίες

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Το University of Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών στην Αγγλική Φιλολογία, οι απόφοιτοι έχουν εξοπλιστεί με δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλα εργασιακά περιβάλλοντα.

Είναι σε θέση να κατανοούν και να αναλύουν πολύπλοκες ιδέες, καθώς και να παρουσιάζουν τις σκέψεις τους με σαφήνεια και λογικό τρόπο. Αυτό θα γίνει το έναυσμα για μια σταδιοδρομία σε τομείς όπως η δημόσια διοίκηση, η εκπαίδευση και έρευνα, η δημοσιογραφία, η συνεργασία με εκδοτικούς οίκους, η επιμέλεια κειμένων, η ενασχόληση με κοινωνικές οργανώσεις και η διαφήμιση.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.