Προπτυχιακά: Πληροφορική

BSc (Hons) Computing από το University of Sunderland

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

  •  Απολυτήριο Λυκείου
  •  Αστυνομική Ταυτότητα
  •  Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
  •  Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

Περιγραφή

Το Τμήμα Πληροφορικής του Κολλεγίου DEI, στοχεύει στην εξοικείωση και την εκπαίδευση των φοιτητών με τις βασικές θεωρητικές και πρακτικές αρχές των υπολογιστών. Μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών που ανανεώνεται συχνά και παρακολουθώντας από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι σπουδαστές του προγράμματος έχουν άμεση σύνδεση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Το πτυχίο Πληροφορικής, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές να κατανοήσουν το ρόλο των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και των πληροφοριακών συστημάτων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μηχανική λογισμικού, στη τεχνητή νοημοσύνη, τα ψηφιακά μέσα και την τεχνολογία πολυμέσων, τις βάσεις δεδομένων, την ασφάλεια και κρυπτογραφία, την ανάπτυξη ιστοτόπων και το διαδικτυακό προγραμματισμό.

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Πληροφορικής “BSc (Hons) Computing” προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Sunderland. Απευθύνεται σε υποψηφίους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός ανταγωνιστικού πτυχίου Πληροφορικής και αποσκοπούν σε μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο. Σκοπός είναι οι σπουδαστές να αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις σε τεχνικό εξοπλισμό και λογισμικό, να σπουδάσουν ένα σύγχρονο πρόγραμμα στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και της αγοράς.

Οι σπουδαστές του Κολλεγίου DEI έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου, στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του University of Sunderland, δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Κολλέγιο DEI και κάρτα προνομίων με εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες.

Πληροφορίες

Ευκαιρίες Σταδιοδροµίας
Το University of Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών στην Πληροφορική, οι απόφοιτοι έχουν αποκτήσει τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για την έναρξη της σταδιοδρομίας τους στο χώρο της Πληροφορικής. Επιπλέον, έχουν αναπτύξει τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και ικανότητες του τομέα της πληροφορικής, που απαιτούνται σε σύγχρονους τομείς της αγοράς.

Το πτυχίο πληρεί τις προϋποθέσεις θέσεων εργασίας σχετικών με τη παροχή συμβουλών διαχείρισης και τεχνογνωσίας σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών. Με αυτό τον τρόπο, οι απόφοιτοι της Σχολής Πληροφορικής του Κολλεγίου DEI είναι σε θέση να διεκδικήσουν ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.