Προπτυχιακά: Διοίκηση Επιχειρήσεων

Πτυχίο στο Management

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Απολυτήριο Λυκείου
Καλή κατανόηση της Αγγλικής γλώσσας (Επίπεδο IELTS 6.0 ή άλλο αντίστοιχο).

Περιγραφή

Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με ειδικότητα στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων (Management) και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

  • Έχουν εις βάθος γνώση της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Επιχειρησιακής Διαχείρισης (Operations Management), Νομικού  και Κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας επιχειρήσεων, καθώς και βασική γνώση Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκησης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικής και Marketing.
  • Κατανοούν βασικούς τομείς των επιχειρήσεων, όσον αφορά σε ευρύτερες βασικές αρχές και πρότυπα (models) της Διοικητικής Επιστήμης, Οικονομικών, Λογιστικής, Η/Υ και Πληροφοριακών Συστημάτων, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Εμπορικού Δικαίου και Ηθικής Επιχειρήσεων.
  • Αναλύουν και αξιολογούν τις θεωρίες διοίκησης, ηγεσίας και κινήτρων παραγωγικότητας.
  • Κατανοούν το διαρκώς εξελισσόμενο νομικό, οικονομικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο στο οποίο διεξάγεται η παγκόσμια πρακτική των επιχειρήσεων.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.
Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
  • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
  • Δεδομένου ότι οι Αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες είναι πρωτοπόρες στην ανάπτυξη και εφαρμογή προτύπων (models) Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο, για φοιτητές που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε διευθυντικά στελέχη ή επιχειρηματίες στο μέλλον, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ως επαγγελματικό διαβατήριο στα υψίπεδα επιχειρηματικής εξωστρέφειας στην Παγκόσμια Οικονομίας..
  • Διάρκεια προγράμματος: 4 έτη, ήτοι πλήρες πανεπιστημιακό πτυχιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι να μπορούν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την αποφοίτηση, χωρίς να χρειάζονται ενδιάμεσο γεφυροποιό πρόγραμμα σπουδών (post-graduate bridging program).
  • Ανάπτυξη προηγμένων τεχνικών δεξιοτήτων του φοιτητή για έλεγχο λειτουργιών και ποιότητας (operations control και quality control) σε επίπεδο Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, για εφαρμογή και έλεγχο επενδυτικών σχεδίων
  • Ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων για ποσοτική ανάλυση και κυρίως αξιολόγηση στατιστικών δεδομένων, για ερμηνεία χρηματοοικονομικών φαινομένων και εκτίμηση επιχειρηματικού κινδύνου.

Καριέρα
Η καριέρα στην Διοίκηση περιλαμβάνει Διοικητική Συμβουλευτική, ή διοίκηση διαφόρων τμημάτων ενός οργανισμού, όπως η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.

Οι απόφοιτοι της Διοίκησης έχουν ακολουθήσεις καριέρες σε τομείς όπως ο τραπεζικός, οι πωλήσεις, η εκπαίδευση και το ΙΤ. Με την κατάλληλη εργασιακή εμπειρία, οι απόφοιτοι Διοίκησης μπορούν εύκολα να αποκτήσουν υψηλότερες θέσεις στην Διοίκηση ενός οργανισμού. Είναι επίσης δυνατόν να αρχίσουν την δική τους επιχείρηση.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.