Προπτυχιακά: Marketing & Επικοινωνία

Πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Απολυτήριο Λυκείου
Αγγλική Γλώσσα Επιπέδου IELTS 5.0 ή αντίστοιχο

Περιγραφή

Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Διεθνών Σχέσεων του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ Empire State University και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο New York College στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

  • Κατανοήσουν τις βασικές έννοιες στον τομέα της Ιστορίας, της Πολιτικής Επιστήμης και των Διεθνών Σχέσεων.
  • Μελετήσουν και αναλύσουν τα γεγονότα που απαιτούνται για την κατανόηση σημαντικών πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών και στρατιωτικών καταστάσεων και εξελίξεων.
  • Προσδιορίσουν και ιεραρχήσουν τα πιο σημαντικά στοιχεία για ανάλυση σε κάθε επιμέρους ζήτημα.
  • Εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν για να αναλύσουν το παρελθόν, να κατανοήσουν το παρόν και να προβλέψουν το μέλλον.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.
Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες

Καριέρα
Πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς στη Διεθνή Πολιτική, το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Εμπόριο,  όπως για παράδειγμα, ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΑΣΕ (Οργανισμός Ασφάλειας & Συνεργασίας στην Ευρώπη), ICC (Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο), ICJ (Διεθνές Δικαστήριο της  Χάγης), IMF (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), WB (Warner Brothers), ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) και πολλοί άλλοι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Πτυχίο Bachelor of Arts (B.A.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
  • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
  • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην ηγέτιδα Υπερδύναμη, είναι πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.