Προπτυχιακά: Πληροφορική

BSc (Hons) in Computer Science (Artificial Intelligence and Data Science)

Διοργανωτής:
CITY College, University of York Europe Campus
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

3ετές πρόγραμμα (εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά)

  • Γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, International Baccalaureate (IB) ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής
  • Αποδεικτικά γλωσσομάθειας: Proficiency ή Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (6.0) ή TOEFL (79 και άνω, internet based) κ.ά.

3ετές πρόγραμμα (1χρόνος στα Ελληνικά, 2 χρόνια στα Αγγλικά)

  • Γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
  • Προϋπόθεση για την εισαγωγή στο πρόγραμμα είναι η μερική γνώση της αγγλικής γλώσσας. Δεν απαιτείται τίτλος γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

Περιγραφή

Την τελευταία δεκαετία σημειώθηκε μια έκρηξη προόδου στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στην Επιστήμη Δεδομένων. Αυτές οι εξελίξεις ήρθαν σε μια εποχή που παράγουμε και αποθηκεύουμε διαδικτυακές πληροφορίες με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων, από το εμπόριο, ως την παραγωγή και τη βιομηχανία. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση βασίζεται στη διαθεσιμότητα και την οργάνωση της πληροφορίας, και σε έναν κόσμο όπου οι πληροφορίες έχουν γίνει υπερβολικά πολλές για να τις χειριστούμε, η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει βρει γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθεί. Ως αποτέλεσμα, η τεχνητή νοημοσύνη και η επιστήμη δεδομένων έχουν μεγάλη ζήτηση.
Οι φοιτητές αυτού του προγράμματος εκτίθενται στα θεωρητικά θεμέλια της Επιστήμης Υπολογιστών, αποκτούν κατανόηση των αρχών που διέπουν την ανάπτυξη συστημάτων, εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες / πραγματικά projects και αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τον εκπληκτικό ρυθμό αλλαγής του συγκεκριμένου κλάδου, με κύριο άξονα τις τεχνικές και εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Πληροφορίες

Στους αποφοίτους απονέμεται ο τίτλος σπουδών Bachelor of Science (Honours) in Computer Science (Artificial Intelligence and Data Science).

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το Πανεπιστήμιο του York.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από τον επίσημο βρετανικό φορέα αναγνώρισης πτυχίων (UK ENIC) και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΤΤΕΝ –Υπουργείο Παιδείας.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.