Προπτυχιακά: Marketing & Επικοινωνία

Marketing and Digital Communications

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

 Κύριο κριτήριο εισαγωγής ενός φοιτητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Περιγραφή

Σε έναν κόσμο με Followers και Influencers, Big Data και Digital Marketing, οι οργανισμοί χρειάζονται επαγγελματίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορούν να κτίσουν το Brand του οργανισμού

MARKETING AND DIGITAL COMMUNICATIONS ΣΤΟ EUC

Το πτυχίο Marketing and Digital Communications του EUC παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται σήμερα από τους οργανισμούς, ώστε να καθίστανται ανταγωνίσιμοι σε μια ψηφιοποιημένη παγκόσμια οικονομία. Το πτυχίο του EUC στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τόσο με τον ειδικό σχεδιασμό των μαθημάτων όσο και με τον εμπλουτισμό τους με δραστηριότητες πρακτικής εμπειρίας. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε σύγχρονες πρακτικές στους βασικούς τομείς του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της στρατηγικής των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την ραγδαίως-αναπτυσσόμενη και δυναμική βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε πρακτικές ασκήσεις και πραγματικές εφαρμογές, οι οποίες προάγουν την ομαδική εργασία και ενισχύουν τις επικοινωνιακές και αναλυτικές δεξιότητες. Οι φοιτητές μας συμμετέχουν σε προγράμματα πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Σήμερα, οι απόφοιτοι του κλάδου αποτελούν την πρώτη επιλογή των εργοδοτών στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Σπουδές στο Εξωτερικό (Πρόγραμμα Erasmus+ η Ανταλλαγή Φοιτητών)

Οι φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης μαθήματων σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος Erasmus+. Το Γραφείο Erasmus του EUC στηρίζει την όλη διαδικασία για να μπορούν οι φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα για ένα η δυο τετράμηνα σε συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο της ΕΕ. Το Εθνικό Γραφείο Erasmus στην Κύπρο χρηματοδοτεί τα έξοδα μεταφοράς και διαβίωσης.

PEAK

Οι φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων εισάγονται από τα πρώτα χρόνια των σπουδών τους στον κόσμο των start ups και των spin-offs συμμετέχοντας στο Ετήσιο Entrepreneurship Boot camp που οργανώνεται από το EUC-PEAK (Performance Enterprise Accelerator and Knowledge Innovation Center). Το EUC-PEAK είναι ένα ερευνητικό κέντρο και αποσκοπεί στην υποστήριξη και επιτάχυνση των προσπαθειών της επιχειρηματικότητας, της επιχειρηματικής καινοτομίας και της μεταφοράς γνώσης.

Πληροφορίες

ECTS: 240

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Διαφήμιση
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ
  • Σχεδιασμός Μέσων
  • Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων Ενημέρωσης
  • Δημόσιες Σχέσεις
  • Σύμβουλοι Επικοινωνίας

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.