Προπτυχιακά: Υγεία

Βιοϊατρικές Επιστήμες

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Κύριο κριτήριο εισαγωγής ενός φοιτητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το Απολυτήριο Λυκείου. 

Περιγραφή

Αποκτήστε εξειδικευμένες εργαστηριακές γνώσεις και δεξιότητες για καριέρα στο χώρο της ιατρικής, φαρμακευτικής και της έρευνας

ΒΙΟÏΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΟ EUC

Το Πτυχίο στις Βιοïατρικές Επιστήμες στο EUC προετοιμάζει τους φοιτητές για να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανίχνευση, στη διάγνωση, στην κατανόηση και στη θεραπεία ασθενειών και νόσων. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει όλες τις βασικές επιστήμες υγείας όπως ανοσολογία, βιολογία, χημεία και περιλαμβάνει σημαντική εργαστηριακή εξάσκηση στις απαιτούμενες εργαστηριακές τεχνικές διάγνωσης. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε σύνθετες ερευνητικές τεχνικές και εκτελούν δοκιμές και αναλύσεις για την κλινική διάγνωση των νόσων.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος, εξοπλισμένοι με εξειδικευμένες εργαστηριακές μεθόδους, γνώσεις και δεξιότητες δύνανται να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της έρευνας, της ιατρικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Παράλληλα, το πρόγραμμα επιτρέπει στους πτυχιούχους να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε επαγγέλματα υγείας, προκειμένου να γίνουν ιατροί ή να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή ή ερευνητική σταδιοδρομία στον ιατρικό ή βιοϊατρικό τομέα.

Πληροφορίες

ECTS: 240

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Ιατρική Τεχνολογία
  • Φαρμακευτική Βιομηχανία
  • Διαγνωστική
  • Εκπαίδευση
  • Έρευνα

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.