Προπτυχιακά: Εκπαίδευση

BSc (Hons) - Bachelor of Sports, Coaching and Physical Education

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
  • Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

Περιγραφή

Το πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Προπονητικής (BSc Sports Coaching and Physical Education) που προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Sunderland, εμβαθύνει σε ένα ευρύ φάσμα επιστημών, οι οποίες μελετούν τη σχέση μεταξύ του ανθρώπινου σώματος και της άσκησης. Εστιάζει σε βασικές θεωρίες και έννοιες Φυσιολογίας, Βιοκινητικής, Ψυχολογίας και Προπονητικής, και το ρόλο αυτών στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων σε ατομικά και συλλογικά αθλήματα. Εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση, οι φοιτητές διδάσκονται  πρακτικές μεθόδους και τεχνικές εκγύμνασης για την ενίσχυση των παραμέτρων της αθλητικής επίδοσης. Οι απόφοιτοι του πτυχίου αποκτούν έτσι το απαραίτητο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο, καθώς και τις δεξιότητες, που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον να συνδράμουν στη ραγδαία εξελισσόμενη Αθλητική Βιομηχανία.
Οι σπουδαστές του Κολλεγίου DEI έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου, στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του University of Sunderland, δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Κολλέγιο DEI και κάρτα προνομίων με εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες.

Πληροφορίες

Ευκαιρίες Σταδιοδροµίας
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την απασχολησιμότητα των φοιτητών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος BSc Sports Coaching and Physical Education, οι απόφοιτοι έχουν αποκτήσει τις θεμελιώδεις και συγκεκριμένες γνώσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον αθλητισμό. Οι απόφοιτοι του προγράμματος απασχολούνται στην εκπαίδευση, ως ανεξάρτητοι personal trainers, ως επαγγελματίες προπονητές φυσικής κατάστασης σε αθλητικούς συλλόγους και ομάδες, ως προπονητές σε γυμναστήρια, ιδιωτικά ή δημοτικά αθλητικά κέντρα, σε κέντρα αποκατάστασης και σε πολλά άλλα επαγγελματικά περιβάλλοντα που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την υγεία.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.