Προπτυχιακά: Art & Design

Μουσική (Bachelor of Music-BM)

ΑΘΗΝΑ
Φεβρουάριος 2024, Σεπτέμβριος 2024
4 έτη πλήρους φοίτησης
Bachelor
Πλήρους, Μερικής
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Η εισαγωγή στα προπτυχιακά προγράμματα του Hellenic American University βασίζεται στις προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποψηφίων σπουδαστών, στην επαγγελματική τους εμπειρία, στη συμμετοχή τους σε εξωσχολικές δραστηριότητες και στην επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Τα ελάχιστα κριτήρια εισαγωγής είναι:
• Απολυτήριο Λυκείου ή άλλος αντίστοιχος τίτλος επιτυχούς ολοκλήρωσης κύκλου σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
• Επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας (τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά στα Αγγλικά). Μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα των αποδεικτικών επαρκούς γνώσης της Αγγλικής που γίνονται αποδεκτά από το Πανεπιστήμιο.
• Συνέντευξη: Κάθε υποψήφιος σπουδαστής που πληροί τα κριτήρια εισαγωγής περνάει από προσωπική συνέντευξη. Συνήθως η συνέντευξη γίνεται δια ζώσης αλλά για τους υποψηφίους που κατοικούν εκτός Αθηνών μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ή με τηλεδιάσκεψη.

Περιγραφή

Το πρόγραμμα είναι μοναδικό στην Ελλάδα καθώς συνδυάζει τον επαγγελματικό χαρακτήρα με την μελέτη της θεωρίας και της ιστορίας της μουσικής με ιδιαίτερα απαιτητική κατάρτιση στην μουσική εκτέλεση. Ο συνδυασμός αυτός προετοιμάζει τους φοιτητές για επαγγελματική καριέρα ως μουσικούς, διευθυντές ορχήστρας, συνθέτες ή καθηγητές μουσικής. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν είτε στη Μουσική Εκτέλεση –πιάνο, έγχορδα, φωνητική, διεύθυνση ορχήστρας– ή στη Θεωρία και τη Σύνθεση. Τα μαθήματα επιλογής στη μουσική παιδαγωγική, προετοιμάζουν με μοναδικό τρόπο τους φοιτητές για καριέρα στη διδασκαλία της μουσικής. Το πρόγραμμα παρέχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στη μουσική.

Προγράμματα Σπουδών σε σύμπραξη με το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.