Μεταπτυχιακά: Marketing & Επικοινωνία

MSc Digital and Social Media Marketing

Διοργανωτής:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
1 έτος
Master
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

Περιγραφή

Σε συνεργασία με το: UNIVERSITY OF EAST LONDON

Το ελληνόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital and Social Media Marketing είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ψηφιακού μάρκετινγκ που μεταφέρουν τη θεωρία στην πρακτική εφαρμογή της.
Ο σχεδιασμός του το καθιστά ενημερωμένο και επίκαιρο στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων, καθώς επικεντρώνεται στις τελευταίες τάσης της ψηφιακής εποχής. Παράλληλα, προσανατολίζεται στην πρακτική εφαρμογή των εργαλείων (ψηφιακών κοινωνικών μέσων, ψηφιακή διαφήμιση, ψηφιακή παρουσία κα) μέσω της δημιουργίας ολοκληρωμένων project. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική, την ομαδική με την ατομική εργασία και δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα και την έρευνα, ενώ παράλληλα τους εφοδιάζει με την τεχνογνωσία, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα που απαιτεί το ψηφιακό περιβάλλον. Προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε πτυχιούχους και επαγγελματίας, που θέλουν να ανελιχθούν σε θέσεις με δημιουργικές απαιτήσεις στο ψηφιακό περιβάλλον και τεχνολογικά καθοδηγούμενες.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα σπουδών με διεθνή αναγνώριση του πτυχίου που απονέμεται από το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London.
✓ Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και το Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων.
✓ Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
✓ Εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με έμφαση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και το Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων, που εφαρμόζει τη θεωρία στην πράξη και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των σημαντικότερων θεμάτων του σύγχρονου μάρκετινγκ.
✓ Ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους και ολοκλήρωση σπουδών σε ένα ακαδημαϊκό έτος.
✓ Παρακολούθηση σεμιναρίων από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, με στόχο τη δικτύωση με το Ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πληροφορίες

Το MSc Digital and Social Media Marketing προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε πτυχιούχους και επαγγελματίας που θέλουν να ανελιχθούν σε θέσεις με δημιουργικές απαιτήσεις στο ψηφιακό περιβάλλον και τεχνολογικά καθοδηγούμενες. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να:
- Σταδιοδρομήσουν σε όλους τους κλάδους ως:
- Στελέχη ψηφιακού μάρκετινγκ μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα,
- Ειδικοί βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης,
- Στελέχη διαχείρισης ψηφιακών μέσων,
- Σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.α.
- Δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τη δική τους επιχείρηση.
- Να συνεχίσουν για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.